UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

High Standard Travel | De Bus met de Plus

Op het moment dat u in onze bus stapt begint uw ontspanning. Dat kan omdat wij alles in eigen hand houden, van het organiseren van de reis tot het besturen van de touringcar. Wij besteden niets uit, ons eigen team is altijd aanwezig. Dat maakt onze formule zo uniek. Wij zijn specialist voor Groningen maar ook de rest van Europa is ons werkterrein.
bedrijf High Standard Travel
adres Aalscholver 19
plaats 9728 XK Groningen
kvk 02044241
lid VvKR 15061
reisgarantieSTO

Onze thema's


Begeleide reizen

Culinaire reizen

Luxe reizen

Stedenreizen

WijnreizenOnze soort reizen


groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Duitsland

Engeland

Frankrijk

Nederland

Over High Standard Travel....wat we zoal doen


Er gaat niets boven Groningen.

High Standard Travel_foto1

De thuisbasis van ons bedrijf is Groningen-Stad. Zowel de Stad als de Provincie Groningen zijn onze specialiteit. Onze regio heeft zoveel te bieden dat wij u graag kennis laten maken met het mooie noorden van Nederland. Waar u zich ook bevindt, wij halen u op met een van onze ingehuurde touringcars en leiden u rond, per bus, per fiets, per sloep, wandelend. Beklim de toren, geniet van de stad, omarm de provincie. Wij ontvangen u graag.

>> meer informatie vindt u op: www.highstandardtravel.nl

Onze reizen door Europa

High Standard Travel_foto2

Er is natuurlijk meer dan Groningen. Wij organiseren met veel plezier stedenreizen in noord-west Europa. De meeste hoofdsteden kennen wij zeer goed. Reizen met High Standard Travel staat voor kwaliteit, gastheerschap en veiligheid. Bij tours over een grotere afstanden werken wij met twee chauffeurs. Maximale zekerheid voor onze gasten. Daarnaast onderscheiden wij ons door begeleiding van onze meerdaagse tours door een van onze hostessen. Onze slogan is niet voor niets: ´de bus met de plus´.

>> meer informatie vindt u op: www.highstandardtravel.nl

High Standard Travel_foto3

Themareizen zijn erg geliefd. Wilt u een culinaire reis? Wij werken graag samen met culinair specialisten. Zoekt u een vinoloog om uw reis te veraangenamen? Dat kan. Heeft u speciale muziekwensen? Wij hebben de oplossing voor u. High Standard Travel onderscheid zich graag door voor heel veel vragen een maatwerk-oplossing te bieden. Samen met bijzondere dienstverlenende partners, samen met u.

>> meer informatie vindt u op: www.highstandardtravel.nl