UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Spirituele Vakantiereizen | Spirituele Vakantie Reizen

Waarom wij coaching reizen geven? Wij geloven dat jij vrij kunt worden waardoor jij andere keuzes maakt en jij het leven creŽert dat jij wilt. Je leven lijkt op orde. Je werkt, hebt een relatie, gezin of bent single en je hebt een sociaal leven. Alles is voor elkaar dus. Toch vraag jij je af of dit het is. Iets wringt. Je wilt wat anders.
bedrijf Spirituele Vakantiereizen
adres Tichelkuilen 31
plaats 7206BC Zutphen
kvk 51551438
lid VvKR 13038
reisgarantieSTO

Onze thema's


Begeleide reizen

Kuur en Wellness reizen

Spirituele reizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizen

single reizenOnze bestemmingen


BelgiŽ

Kenia

Marokko

Nederland

Portugal

Spanje

Over Spirituele Vakantiereizen....wat we zoal doen


Spirituele reizen in Kenia, Spanje, Portugal

Spirituele Vakantiereizen_foto1

Coaching reizen naar Kenia, Marokko en Spanje

Ben je toe aan reflectie, rust en bezinning in je leven?  Wil je leren keuzes te maken vanuit je hart? Behoefte aan vrijer te zijn, een positief zelfbeeld? Opnieuw jezelf leren kennen? Op reis met Diana Bergsma is een belevenis: ze neemt je mee in haar rijke ervaring en dynamische coaching werkvormen, haar zorg, aandacht en deskundigheid. Vele deelnemers zijn je voorgegaan met goede resultaten.

Iedereen heeft het verlangen om gelukkig en vrij te zijn. Helaas, maar weinig mensen zijn het... 

 • Voel jij je niet vrij?
 • Geloof jij niet dat vrij zijn voor jou is weggelegd?
 • Wat houdt je tegen om gelukkig en vrij te zijn?
 • Voldoe jij altijd aan verwachtingen van anderen?
 • Durf jij niet uit je bekende situaties te stappen?
 • Weet je dat er meer in je zit, maar het komt er nog niet uit? 
 • Wil je verandering van werk, of heb je een burn-out waarvan je herstellend bent?
 • Heb je het gevoel dat jouw kwaliteiten niet tot zijn recht komen?

Herken je dit?

De consequenties zijn dat jij je vaker ziek voelt door stress, je slecht in je vel zit, de relaties met anderen stroef verlopen, je niet het werk doet waar jij talent voor heb en jij je eigenwaarde en zelfvertrouwen op het spel zet. 

Coaching op een unieke manier

Diana begeleidt jou op deze reis op haar eigen manier: ze komt snel bij de kern, gaat de interactie aan, pakt door, is lekker direct, stevig en liefdevol. Zij weet precies de juiste snaren te raken en daarvan leer jij. Zij deelt haar wijsheid en ervaringen graag met jou. Diana helpt jou om dat wat onbewust al aanwezig is, bewust te maken. Pas dan kun jij echt onderzoeken wat jij anders wilt in je leven, bij voorbeeld naar je hart luisteren, stress reduceren, je talenten inzetten, je leren focussen, ontspannen en invloed uitoefenen. Belangrijk is dat je de nieuwe inzichten gemakkelijk toepast in elke aspect van je leven.

Waardevolle resultaten:

je voelt hoe vitaal en krachtig je bent
je versterkt je zelfvertrouwen en eigenwaarde
je hebt onnodige ballast losgelaten en je bent meer in het NU
je bent creatiever en je communiceert anders
je begrijpt meer over je eigen biografie
je weet wat je talent en kwaliteiten zijn
je hebt een concreet plan gemaakt die je thuis uitvoert
je bent vrijer en begrijpt hoe jij jezelf gelukkig maakt.

Meld je tijdig aan...

>> meer informatie vindt u op: www.spirituelevakantiereizen.nl

Festival van Liefde

Spirituele Vakantiereizen_foto2

Waarom Festival van Liefde?

Het Festival van Liefde is een exclusief festival voor een kleine groep dat in de zomer in Spanje en de winter op Terschelling plaatsvindt.

Wil jij een prachtige, inspirerende en fijne aanvulling op de zomervakantie? Of een andere invulling geven aan je vakantie? Met het Festival van Liefde maak je nieuwe verbindingen en open jij je hart naar jezelf en naar anderen. Het kan een avontuur voor je zijn, waarin je nieuwe mensen ontmoet, geniet van het samenspel van geven en ontvangen, nieuwe ideeën opdoet en je passie versterkt. Het is een ontdekkingsreis naar wat liefde betekent voor jou en hoe je dit in de praktijk brengt.

Waarom dit festival?

 

 • We hebben allemaal liefde nodig om te leven, jij toch ook?
 • Op dit unieke, intieme en speelse festival deel en ervaar je met gelijkgestemden. Stook je innerlijke vuur op! Laat je oerkrachten stromen!
 • Tijdens het festival ontmoet je gelijkgestemden en doe je bijzondere ervaringen op, geniet je van de zon en de natuur. Verder zijn er natuurlijk heerlijk maaltijden, interessante excursies en bijzondere workshops om te volgen.
 • Wil jij je leven een boost geven, liefdevoller in het leven staan? Ervaar de oerkracht van de liefde en vertrouw op jezelf.

Meld je tijdig aan...

>> meer informatie vindt u op: www.spirituelevakantiereizen.nl

Personal Coaching Retraite

Spirituele Vakantiereizen_foto3

Je kent dat wel...die behoefte aan rust en aandacht voor jezelf. Even weg uit de hectiek van alledag, tot bezinning komen, jezelf vragen durven stellen, begrijpen wat je belemmert om voluit te leven. Je kwetsbare kanten leren kennen, inzicht krijgen in verschillende delen in jezelf en moeilijke situaties verwerken. 

Dat kan in de ontmoetingen met Diana Bergsma, je personal coach. De personal coaching is confronterend, verdiepend en geeft inzicht in wie jij bent en wie jij wilt zijn in relatie tot jezelf en in relatie tot je werk, familie en sociale omgeving. Diana helpt je nieuwe concrete stappen te zetten in je dagelijkse leven. Je kunt ook kiezen voor een retraite in Kenia, Marokko of Spanje en Nederland.

Loopbaan- en outplacementtraject

Een individueel coachingstraject of retraite kan onderdeel zijn van een loopbaan- of outplacementtraject. Wie zijn baan kwijtraakt of een dilemma heeft rond zijn (of haar) werk of carrière, heeft essentiële vragen over zijn identiteit en zijn plaats in de wereld.

Wie ben ik nog zonder mijn baan, zonder mijn carrière? Ben ik toe aan een andere werkkring of zelfs aan een carrièreswitch? Gevoelens van angst, twijfel, woede, teleurstelling en falen kunnen boven drijven en oude trauma’s doen herleven. 

>> meer informatie vindt u op: www.spirituelevakantiereizen.nl