UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Kaipara Reizen | Groepsreizen en Maatwerkreizen

Kaipara Reizen is er voor Nederlanders en Vlamingen die op zoek zijn naar kleinschalige groeps- en autoreizen. Wij zijn expert in comfort en luxe reizen naar Nieuw Zeeland, West-Canada en dichter bij huis Schotland & Wales. Wilt u genieten van natuur, rust en ruimte, zonder concessies te doen aan comfort, dan bent u bij ons aan het juist adres.
bedrijf Kaipara Reizen
adres Rhienderinklaan 13
plaats 7231 DB Warnsveld
kvk 61149748
lid VvKR 12085
reisgarantieSTO

Onze thema's


Autoreizen

Golfreizen

Luxe reizen

RondreizenOnze soort reizen


groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Canada

Nieuw-Zeeland

Schotland

Wales

Over Kaipara Reizen....wat we zoal doen


Comfort en luxe reizen

Kaipara Reizen_foto1 Wij zijn er voor Nederlanders en Vlamingen die op zoek zijn naar comfort en luxe reizen naar Nieuw-Zeeland, Canada en dichter bij huis Schotland. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel voor de accommodaties als ook het vervoer en uw reiservaringen onderweg.

Onze reizen zijn eigen producten, samengesteld met passie en kennis van het land. Genieten van rust en ruimte, met veel comfort, natuur en cultuur; dat is al meer dan 15 jaar Kaipara Reizen.

Wilt u op reis, kleinschalig, comfortabel en op een relaxte manier? Bekijk dan ons reisaanbod en geniet alvast van onze kwaliteitsreizen.
>> meer informatie vindt u op: www.kaiparareizen.nl

Reizen naar Schotland

Kaipara Reizen_foto2

Waar denkt u aan bij Schotland?  Whisky, kastelen en golf? Of afgelegen eilanden, diepblauwe meren en groene vergezichten. Een gezellige pub of stijlvol kasteel? Schotland heeft zo veel te bieden en is een prachtig land voor zowel individuele- als groepsreizen.

Wij hebben diverse routes om u te inspireren voor reizen naar het vasteland van Schotland, of naar eilanden ten westen van Schotland (Hebriden) of in het uiterste noorden (Orkneys).

>> meer informatie vindt u op: www.kaiparareizen.nl

Het mooiste van Nieuw Zeeland

Kaipara Reizen_foto3

Reizen door Nieuw-Zeeland is door de afwisselende natuur en gastvrije kiwi´s een unieke ervaring. Het land van regenwouden, besneeuwde bergtoppen, vulkanen en prachtige stranden zorgt voor een onvergetelijke reiservaring. De Nieuw-Zeelanders genieten van het leven, lekker eten en buiten zijn in de prachtige natuur. Het is een gastvrij volk en contact is gemakkelijk gelegd.

Vanaf 1990 reizen wij al naar Nieuw Zeeland en hebben nu 18 jaar ervaring in het begeleiden van groepsreizen in dit mooie land. Al die kennis zetten we in om uw individuele- of groepsreis onvergetelijk te maken.

>> meer informatie vindt u op: www.kaiparareizen.nl