UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Kaukasus Plus Reizen | Reizen met een Plus in de Kaukasus!

Groepsreizen en reizen op maat voor liefhebbers van natuur en cultuur in de (zuidelijke) Kaukasus; GeorgiŽ en ArmeniŽ, 2 van de oudste christelijke landen, gelegen grofweg tussen de Zwarte en de Kaspische Zee. Gastvrijheid, complete service, vogelreizen, wijnreizen, jeeping, paardrijden, de hoogte bergen van Europa; je vindt er alles!
bedrijf Kaukasus Plus Reizen
adres De Schoren 41
plaats 6581 DL Malden
kvk 09153243
lid VvKR 15035
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Begeleide reizen

Culinaire reizen

Cultuurreizen

Natuur reizen

VogelreizenOnze soort reizen


groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


ArmeniŽ

Over Kaukasus Plus Reizen....wat we zoal doen


Vogel- en Natuurreizen

Kaukasus Plus Reizen_foto1

Zowel voor de beginnende als de geoefende vogelaar biedt de Kaukasus een keur aan vogels en natuur. De enorme diversiteit in een relatief klein gebied zorgt voor een grote verscheidenheid aan soorten en biotopen. Wij bieden geheel verzorgde reizen voor kleine groepen die de speciale soorten van deze regio willen ontdekken, maar ook reizen voor de liefhebbers van ongerepte natuur, ruige gebergtes, oude goed bewaarde culturen en een overdaad aan variatie.

Natuurlijk gaan wij in het najaar ook naar een van de beroemdste vogelhotspots, Batumi om de fameuze roofvogeltrek te beleven. En niet onbelangrijk: U vindt deze vogelreizen nergens goedkoper!

>> meer informatie vindt u op: www.kaukasusplus.nl

Culturele reizen

Kaukasus Plus Reizen_foto2

In Georgie en Armenie vindt je de oudste christelijke historie (buiten Israel). En in beide landen kun je hiervan veel terugvinden en beleven. De oudste kerkjes ter wereld met goed bewaarde fresco´s zijn hier te vinden, maar ook nog veel oudere culturen die hier gevestigd waren. Daarnaast vind je hier heel veel rijke oude tradities en landbouwgebruiken die in de rest van Europa al zijn verdwenen.

Tel daarbij op de schitterende natuur, de grote gastvrijheid, de uiterst smakelijke keuken, de bakermat van de wijnteelt en je hebt voldoende ingredienten voor een smakelijke en succesvolle, zeer afwisselende reis, geheel verzorgd, dan wel op basis van halfpension. Ook voor kleine groepen en maatwerkreizen voor 2, 3 of 4 mensen zijn wij uw partner.

>> meer informatie vindt u op: www.kaukasusplus.nl