UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

LOPUS met kinderen | loop's met kinderen door de bergen van Spanje

ouder en kindreizen in afwisselend Spanje.Avontuurlijke wandelingen.Klimmen en klauteren,indrukwekkende kloven en gebergtes.Mooie kustwandelingen,spelen op het strand en zwemmen in de zee of op zoek naar dino-sporen en edelstenen. Excursies naar de grotten en per kano de natuur beleven, samen met andere ouders en kinderen.Verblijf in authentieke huizen of op de camping, aan zee of in de bergen.
bedrijf LOPUS met kinderen
adres Aalstvoortsestraat 1
plaats 5373 KP Herpen
kvk 17262977
lid VvKR 16006
reisgarantieSTO

Onze thema's


WandelreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizenOnze bestemmingen


Spanje

Over LOPUS met kinderen....wat we zoal doen


Cabo de Gata 30 april, 16 en 23 oktober

LOPUS met kinderen_foto1

Cabo de Gata ligt in het Zuidoosten van Spanje en heeft de meeste zonuren van Europa. Daarom staan de reizen gepland in de voorjaars- en herfstvakantie. Het is er dan ongeveer 25 graden. Avontuurlijke wandelingen, langs de grillige kust, uitgesleten rivierbedding, glinsternd gipsgebergte, langs hutten van hippies en langs rivier met waterschildpadjes.Op zoek naar edelstenen waar je mooie sieraden van kunt maken.  Zwemmen en spelen op de mooiste strandjes van de middelandse zee. Bezoek aan de grotten van Sorbas en het Westerndorp Texas Holywood.Overnachten aan zee in een oud vissersdorpje.En eten in verschillende restaurantjes of lekker eten op het terras van het verblijf in authetieke huizen.

>> meer informatie vindt u op: www.lopusmetkinderen.nl

CantabriŽ 21 augustus- 8 dagen casa rural

LOPUS met kinderen_foto2

Het groene Spanje vind je in het Noorden, waar het in de zomer niet warmer wordt dan 25 graden en dus een heerlijke temperatuur. Daarom staat deze reis in de zomervakantie gepland. Zowel in authetieke huizen als ook een campingreis. We verblijven in de buurt van de Picos de Europa waar we prachtige wandelingen maken bij bergmeertjes in de Picos en een indrukwekkende kloof. Na een bezoek aan het dinosaurus museum gaan we zelf op zoek naar dino sporen aan de kust. Als afwisseling gaan we een dag kanoën en we kunnen grotten bezoeken. Deze week wordt er gekookt en gaan we misschien ook een keer uit eten.

 

>> meer informatie vindt u op: www.lopusmetkinderen.nl

CantabriŽ 14 augustus- 8 dagen camperen

LOPUS met kinderen_foto3

Deze week wordt er overnacht op de camping met zwembad bij de Picos de Europa.

U hoeft alleeen een slaapzak mee te nemen en voor de tenten en matrassen wordt gezorgd.

Het programma is hetzelfde.

>> meer informatie vindt u op: www.lopusmetkinderen.nl