UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Lopus-wandelreizen | loop's met Lopus het hele jaar door

Groepswandelreizen in alle delen van Spanje inclusief Mallorca, Tenerife en La Gomera. Iedere maand staat er een wandelreis gepland met uitstekende wandeltemperaturen. Zo gaan we in de winter naar Cabo de Gata met de meeste zonuren van Europa, of naar het wandelparadijs la Gomera. Maar in de zomer is Noord Spanje zonnig en groen. In voor en najaar Cazorla en de Alpujarras.
bedrijf Lopus-wandelreizen
adres Aalstvoortsestraat 1
plaats 5373 KP Herpen
kvk 17262977
lid VvKR 11042
reisgarantieSTO

Onze thema's


WandelreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizenOnze bestemmingen


Spanje

Over Lopus-wandelreizen....wat we zoal doen


Cabo de Gata

Lopus-wandelreizen_foto1

abo de Gata ligt in het uiterste Zuid-Oosten van Spanje en kent nog weinig toerisme. Het gebied heeft de meeste zonuren van Europa. De gemiddelde jaartemperatuur is 20 graden. De beste periodes om te wandelen zijn winter, voor- en najaar. In de wintermaanden is het er meestal zonnig en is de temperatuur overdag te vergelijken met een prachtige voorjaarsdag in Nederland. De avonden zijn fris en dan is het aangenaam zitten bij een haardvuur. In de maanden april tot juni heeft Zuid-Oost Spanje voor onze begrippen zomerse temperaturen. In de zomermaanden is het te warm om te wandelen. Cabo de Gata heeft de mooiste en meest ongerepte stranden van de hele mediterrane Spaanse kustlijn en heeft de status van beschermd natuurpark (Parque Natural). De omgeving diende als achtergrond voor films als Lawrence of Arabia, Indiana Jones, Cleopatra en Once upon a time in the West. Het natuurpark is in tweeën verdeeld. Wij verblijven in het interessante oostelijke deel, waar veel kunstenaars en ontwerpers uit Madrid komen om inspiratie te zoeken.

>> meer informatie vindt u op: www.lopus-wandelreizen.nl

Noord Spanje

Lopus-wandelreizen_foto2

Tijdens deze reis bezoek je verschillende natuurparken, waaronder de Picos de Europa en Pola de Somiedo. Naast het hooggebergte lopen we een pelgrimsroutes langs de prachtige groene kust met koudwatergeisers die een onheilspellend geluid maken. Je verblijft op 2 standplaatsen in een prachtige omgeving. Deze wandelreis heeft niveau 2, maar het is soms mogelijk zwaardere route te kiezen.

Laat je verrassen door de Spaanse hooglanden, met wilde paarden, groene valleien en ruig gebergte met vele soortenbloemen en reebokken.Bovendien met zeer aangename zomertemperaturen, tot ongeveer 25 graden .

>> meer informatie vindt u op: www.lopus-wandelreizen.nl

La Gomera

Lopus-wandelreizen_foto3

Paradijselijk eiland waarin je overweldigende subtropische natuur aantreft. Deze reis wordt georganiseerd in de winter, aan de zonnige zijde van het eiland.

Zomerse temperaturen in november. Wandelingen met zicht op schitterend begroeide kloven, en vele palmbomen , vulkanisch gesteente en enorme rotspartijen. Omdat het eiland vulkanisch is zijn de paden vaak steil en klimmen we tot ongeveer 800m.

Deze reis heeft niveau 2,5 en er kan nu en dan voor een kortere roiute worden gekozen.

>> meer informatie vindt u op: www.lopus-wandelreizen.nl