UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Lukas Ruiter Production | Wij maken motorroutes naar uw wensen!

Wij organiseren motorreizen door Groot-BrittanniŽ. Met ruim 40 jaar ervaring in Groot-BrittanniŽ kunnen wij ons specialisten noemen en willen onze ervaring en kennis graag delen met onze klanten. Wij maken werk van jouw motorvakantie! Motorvakanties op maat of pakketreizen? Kijk op onze website voor meer informatie.
bedrijf Lukas Ruiter Production
adres Bekkumerstraat 38
plaats 7416 ZP Deventer
kvk 56908644
lid VvKR 13050
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Autoreizen

Begeleide reizen

Motorreizen

RondreizenOnze soort reizen


groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizen

single reizenOnze bestemmingen


Engeland

Groot-BrittanniŽ

Schotland

Wales

Over Lukas Ruiter Production....wat we zoal doen


9-daagse reis Schotland

Lukas Ruiter Production_foto1 Het landschap verandert al rijdend en wordt regelmatig afgewisseld door ťťn van de vele lochís die Schotland rijk is. Hier en daar staat een kasteel. Kleine dorpjes en de vele whisky distilleerderijen, de gezellige pubs, en natuurlijk Loch Ness zijn de kernwoorden voor een schitterende reis. Een vakantie die je niet snel zult vergeten.

Je vaart met ťťn van de cruise ferries van DFDS Seaways. Heerlijk dineren bij het seven seas buffet. Genieten van een overtocht die alles weg heeft van een cruise. De motorrijders kunnen de motoren veilig op het motordek parkeren en hoeven geen spanbanden mee te nemen, die zijn op de ferry aanwezig.

Je verblijft in hotels, die met zorg zijn uitgezocht, op basis van bed en breakfast. De kamers zijn voorzien van eigen badkamer en gefaciliteerd met de mogelijkheid om zelf koffie of thee te zetten. De avondmaaltijd kan bijna altijd genoten worden in het hotel en anders is er een pub of restaurant in de omgeving.
>> meer informatie vindt u op: www.lukasruiterproduction.nl