UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Mambulu! Safaris | Safari's op maat naar oost & zuidelijk Afrika

Onze belofte Wij stellen uw ideale safari samen Ė op basis van uw specifieke wensen. Samen met onze lokale partners brengen wij u op verrassende plekken, buiten de gebaande paden en ver weg van het massatoerisme. Daar vindt u nog de ongerepte wildernis en ervaart u de ruimte en vrijheid die Afrika zo uniek maakt.
bedrijf Mambulu! Safaris
adres Eikenlaan 5
plaats 2121 TK Bennebroek
kvk 51103729
lid VvKR 15015
reisgarantieSGR

Onze thema's


Fotografie reizen

Huwelijksreizen

Natuur reizen

Rondreizen

Safari reizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

incentives

individuele reizen

maatwerk reizen

single reizenOnze bestemmingen


Botswana

Malawi

NamibiŽ

Oeganda

Tanzania

Zambia

Zimbabwe

Zuid-Afrika

Over Mambulu! Safaris....wat we zoal doen


Mambulu! Safaris_foto1

Wie we zijn

Wij – Rob Sijm en Marja Kwaad – zijn Mambulu! Safaris gestart vanuit onze liefde voor Afrika. Samen met onze dochters Merel en Iris hebben we alle uithoeken van de aarde bezocht. Toch keren we steeds weer terug naar Afrika, dat uniek en onvergelijkbaar is met zijn rust en ruimte, schoonheid, avontuur en vriendelijke bevolking. De kennis en ervaring die we er zelf hebben opgedaan willen we graag met u delen, zodat ook uw reis een onvergetelijke ervaring wordt.

Rob Sijm
Na 25 jaar accountmanagement in het bedrijfsleven en vele privéreizen naar Afrika met mijn vrouw Marja en onze kinderen besloot ik mijn werk- en reiservaring te combineren in Mambulu! Safaris, waarin we beiden onze passie voor Afrika kunnen belijden. Door mensen te adviseren en voor te lichten over reizen in Afrika wil ik hen helpen om de schoonheid en diversiteit van Afrika zelf te ervaren. Ik heb de opleiding van de Field Guide Association of Southern Africa afgerond, waardoor ik me gekwalificeerd FGASA Field Guide mag noemen.

Marja Kwaad
Ik werk al meer dan 30 jaar voor de KLM en heb in die tijd veel internationale werk- en reiservaring opgebouwd. Samen met Rob, en later ook met onze dochters, heb ik alle uithoeken van de aarde bezocht. Toch keren we steeds weer terug naar Afrika, dat uniek en onvergelijkbaar is met zijn rust en ruimte, schoonheid, avontuur en vriendelijke bevolking. De kennis en ervaring die we er hebben opgedaan willen we graag met u delen, zodat ook uw reis een onvergetelijke ervaring wordt.

>> meer informatie vindt u op: www.mambulu.com

Onze visie

Mambulu! Safaris_foto2

Afrika is ongerepte natuur, unieke flora en fauna, en ongekende culturele diversiteit. Wij laten u graag kennismaken met de mooiste gebieden en boeiendste aspecten van natuur en cultuur van dit overweldigend mooie continent.

Onze belofte: wij stellen uw ideale safari samen – op basis van uw specifieke wensen. Samen met onze lokale partners brengen wij u op verrassende plekken, buiten de gebaande paden, ver van het massatoerisme. Daar vindt u de ongerepte wildernis en ervaart u de ruimte en vrijheid die Afrika zo uniek maakt.

U kiest uw eigen safarivorm, van foto- tot wandelsafari, of auto- tot kanosafari. En u hebt keuze uit diverse vervoersmogelijkheden, van zelf rijden tot auto met chauffeur of rechtstreeks invliegen op de lodge. Daarbij bieden we u de mogelijkheid om in lokale gemeenschappen te overnachten. Zo krijgt u een goed beeld van de leefomstandigheden en maakt u ongedwongen, persoonlijk contact met de lokale bevolking.

En u draagt zo ook bij aan duurzame werkgelegenheid ter plaatse. Een win-win-situatie, want we zijn ervan overtuigd dat betrokkenheid van de lokale bevolking bepalend is voor het behoud van de schoonheid en ongereptheid van de Afrikaanse wildernis.

>> meer informatie vindt u op: www.mambulu.com