UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Maroc Travel | Ontdek het ťchte Marokko - actieve reizen

Bijzondere Marokko reizen; natuur, cultuur & avontuur. Wandelen in Marokko? Een city-dream-trip naar Marrakech? Een excursie naar het Atlas gebergte of een rondreis naar de woestijn. Langs de koningsstedenī als een sultanī? Mountainbike, wandelen met ezeltjes (muildieren), eenvoudig of naar de hoogste berg Jebel Toubkal? Het kan allemaal. Ontdek de geuren en kleuren van magisch Marakech & meer.
bedrijf Maroc Travel
adres Prunuslaan 8
plaats 2191BX De Zilk
kvk 50938312
lid VvKR 13022
reisgarantieSGR

Onze thema's


Bergsport reizen

Cultuurreizen

Mountainbike reizen

Wandelreizen

WoestiijnreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizen

single reizenOnze bestemmingen


Marokko

Over Maroc Travel....wat we zoal doen


8 d. BIJZONDER MAROKKO ´ACHTER DE SCHERMEN´

Maroc Travel_foto1

Ontdek in 8 dagen alle geheimen van Marrakech en maak kennis met de prachtige natuur en tradities in het nabijgelegen imposante Atlasgebergte. Speciale groepsreis met Nederlandse en lokale reisbegeleiding. Zij laten je veel meer zien dan alleen ´de buitenkant´. Zo maak je ook kennis met het gewone dagelijkse leven - dat voor ons vaak veelminder ´gwoon´ is. Zo sta je het ene moment in de Koranschool en vervolgens bij de stoker van de traditionele hammam; het Marokkanse badhuis. Ook in de bergen nemen we je mee naar kleine dorpjes waar je bijna bij de bewoners thuis verblijft in een goed verzorgd en comfortabel Berberhuis. Hier maken we ook mooi wandelingen.

>> meer informatie vindt u op: www.reisbureaumaroctravel.nl

Marokko Toubkal een wandelberg

Maroc Travel_foto2

Wil je in Marokko de allerhoogste berg beklimmen? In de zomer is het een zogenaamde wandelberg. Geen technische vereisten; gewoon de ene voet voor de andere en uiteindelijk kom je er vanzelf ...
Wij organiseren elke week het hele jaar door een 8 daagse reis met een 6 daagse trektocht. Je gaat dan mee met een klein internationale groep en wordt begeleid door een Engels sprekende lokale gids en onze lokale ´equipe´ van muildieren met hun drijvers en een kok die voor de maaltijden zorgt; inclusief de picknicks ´on the road´. In de aanloop loop je door prachtige en kleurrijke Berber valleien. En in die aanloop krijg je de gelegenheid te acclimatiseren aan de hoogte. Je gaat wel naar 4.167m. En wat een geweldig ´top of the world´ gevoel als je dat haalt; je staat dan wel op de hoogste top van heel Noord-Afrika. Het uitzicht is je beloning.

>> meer informatie vindt u op: www.reisbureaumaroctravel.nl

Yoga en wandelen met Tim Schipper

Maroc Travel_foto3

Een heerlijke combinatie om in 8 dagen uit en thuis je zinnen volledig te verzetten.
Gecombineerd met een bezoek aan de magische stad Marrakech om je droomreis compleet te maken. In de bijzondere en traditionele sfeer van het bergleven verblijven we 6 dagen in het midden van de natuur en de traditionele cultuur. Wandelen in het prachtige Hoge Atlas gebergte. Met als extra cadeautje ontspanningsoefeningen en Kundalini yoga met Tim Schipper. Vanaf elk niveau kun je meedoen en niets is verplicht. Midden tussen de kleurrijke Hoge Atlas bergen is het volop genieten. Prachtige natuur en de hartelijkheid van de Berber gastvrijheid. IN al haar eenvoud bijzonder en warm. En dan krijg je ook nog de kans om zelfs mee te gaan naar de allerhoogste top. Rustig blijven ademen. Stap voor stap. En wat een beloning, het uitzicht en het ´top of the world´ gevoel. Dat vergeet je nooit meer.

>> meer informatie vindt u op: www.reisbureaumaroctravel.nl