UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Mayke Tours | Reizen naar bijzondere bestemmingen. We gaan!

Houd jij ook zo van bijzondere reizen zoals naar Ladakh, Tibet en Nepal, Myanmar (Birma) of EthiopiŽ? Kleine groepen om het lokale leven intens te beleven, onverwachte plekjes en contact met de lokale bevolking. Al jaren prachtige groepsreizen naar AziŽ en Afrika. Samen op reis voor actieve reizigers. Individueel maatwerk is uiteraard ook mogelijk.
bedrijf Mayke Tours
adres Sumatrakade 115
plaats 1019 PJ Amsterdam
kvk 34324437
lid VvKR 13040
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Cultuurreizen

Natuur reizen

Rondreizen

Treinreizen

WandelreizenOnze soort reizen


groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


EthiopiŽ

Ladakh

Myanmar

Tibet

Over Mayke Tours....wat we zoal doen


Ladakh, wandelen in klein Tibet

Mayke Tours_foto1

Ladakh, het land van de hoge passen. Verscholen tussen de twee hoogste bergketens ter wereld is een stukje India met een geweldige ruigheid en een warme bevolking. 

Prachtige vergezichten, uitgestrekte en desolate landschappen, schitterende bergmeren, hoge bergpassen waar de gebedsvlaggen wapperen, de mani-muren, stoepa´s en talloze boeddhistische kloosters zorgen voor onvergetelijke ervaringen.  Een drie-daagse trekking in de vallei waar het  toerisme nog ontdekt wordt. Wil je niet wandelen dan is er een alternatief. 

Ladakh wordt ook wel Klein Tibet genoemd vanwege de grote gelijkenis met Tibet. Het Tibetaanse  boeddhisme wordt hier door de bevolking nog in haar puurste vorm beleefd. 

Een reis die de harten van actieve mensen sneller doet slaan.

>> meer informatie vindt u op: www.mayketours.nl

EthiopiŽ, de parel van Afrika

Mayke Tours_foto2

Op de rondreizen door Ethiopië maak je kennis met de best bewaarde beschaving van Afrika. De eerste mens heeft hier haar rustplaats en het noorden is rijk aan Christelijke cultuurschatten. In het zuiden wonen volken met de meest ingenieuze kapsels en lichaamsversieringen.

Ontmoet tijdens je rondreizen door Ethiopië de stammen van de Omo-vallei, die hun lichaam versieren met kralen en klei. Bezoek de idyllische kerken en kloosters op een van de vele kleine eilandjes in het Tanameer. En ga in het Simiengebergte op zoek naar de langbehaarde Gelada-apen. De uitzichten zijn fenomenaal en de dorpjes geven je het gevoel in een andere wereld te zijn.

De Ethiopië reizen zijn zo samengesteld dat er genoeg tijd is voor verschillende excursies. Wil je liever met je familie of vrienden deze parel ontdekken? Vraag een vrijblijvende offerte aan en we maken een droomreis voor jullie.

>> meer informatie vindt u op: www.mayketours.nl

Tibet, naar het dak van de wereld

Mayke Tours_foto3

In China de Pandaberen, in Tibet het dak van de wereld en in Nepal een wandeling door de Kathmandu-vallei. We bezoeken eerst de Pandaberen en gaan dan met de hoogste spoorlijn ter wereld naar Lhasa, het kloppend hart van Tibet. Een verblijf van vijftien dagen in het bijzondere Tibet. Je maakt een mooie reis langs verschillende hoogtepunten, zo bezoek je de hoogste berg ter wereld, de Mt. Everest. We maken het tibetaanse leven op het platteland mee en brengen een bezoek het voormalige paleis van de Dalai Lama. Onderweg passeren we vele bergtoppen waar de gekleurde gebedsvlaggen wapperen en de sneeuwtoppen hoog naar de hemel reiken. Door de bergen van de Himalaya naar de grens met Nepal. Vanaf de grens wordt het landschap groener en komen we dezelfde dag in Bhaktapur aan, een pittoresk plaatsje waar de tijd heeft stil gestaan. De Khatmandu-vallei nodigt ons uit voor een drie daagse trekking, maar heb je geen zin in een wandeling dan is het ook mogelijk om de dorpjes individueel te bezoeken. Na een laatste blik op de machtigste toppen van de wereld sluit je de reis af en vlieg je terug naar Nederland.

>> meer informatie vindt u op: www.mayketours.nl