UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Meander Reizen | Wandelreizen voor natuurliefhebbers

Wij organiseren (sneeuwschoen)wandelreizen naar gebieden die nog de nodige rust en ruimte weten te geven. Onze groep bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Voor mensen die van ongebaande paden houden, mooie natuur en goed reisgezelschap. Wandel mee in o.a. Engeland, KroatiŽ, Polen, SloveniŽ en Schotland. Of ga mee sneeuwschoenwandelen in de winter in Noorwegen.
bedrijf Meander Reizen
adres Postadres Heuvelweg 18
plaats 7122NK Aalten
kvk 09164239
lid VvKR 11043
reisgarantieSTO

Onze thema's


Kanoreizen

Natuur reizen

Wandelreizen

WinterreizenOnze soort reizen


groepsreizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Engeland

Groot-BrittanniŽ

KroatiŽ

Noorwegen

Polen

Schotland

SloveniŽ

Over Meander Reizen....wat we zoal doen


Kroatie Jubileumreis

Meander Reizen_foto1

In 2017 bestaan we 10 jaar. Om dat te vieren organiseren we een speciale wandelreis naar Kroatië. Wandel mee over het groene eiland Cres, het witte eiland Krk  en Istrië. We genieten van de najaarszon en de nog warme zee.

Onze accommodaties zijn kleinschalig en comfortabel. Natuurlijk reizen we per trein

 

>> meer informatie vindt u op: www.meanderreizen.nl

Wandelreizen in Engeland en Schotland

Meander Reizen_foto2

Al jaren reizen we per minibus naar het Lake District, Yorkshire Dales en the Isle of Skye. De formule is steevast dezelfde: we huren en sfeervolle cottage en maken van daaruit een aantal mooie wandelingen. ´s Avonds genieten we van een heerlijke zelf gemaakte maaltijd.

Op aanvraag van 3 enthousiaste dames hebben we een nieuwe reis naar de Schotse Highlands. Niet zwaar, garant vertrek en deskundige reisleiding.

>> meer informatie vindt u op: www.meanderreizen.nl

SlovenŽ bergwandelreis

Meander Reizen_foto3

Aan de zonzijde van de Alpen ligt de kleine, frisse republiek Slovenië. De noord- en westgrens van dit kleine land wordt gevormd door enkele Alpiene massieven, waarvan de Julische Alpen ongetwijfeld de meest bekende is. Achter het fameuze meer van Bled rijzen de top hoog op uit de groene dalen. Hier begint onze reis. We maken hier een korte trekking (2 nachten) langs berghutten. De bergmassieven zijn adembenemend mooi. Hier en daar kan nog wat sneeuw liggen. Daarn rijden we door naar de minder bekende, maar zeker niet minder fraaie Steiner Alpen. We wandelen over toppen, passen en door prachtige gletsjerdalen en verblijven in een knus familiepension en maken kennis met het immense natuurschoon van deze streek, de uitstekende gastronomie en de sympathieke bevolking, die het midden houdt tussen Slavisch en Karintisch.

De laatse 3 dagen maken we een tweede korte trekking rond de prachtige top Ojstrica (2 nachten in hutten).

Kortom een zeer gevarieerde reis voor mensen die gewend zijn in de bergen te lopen, een goede conditie hebben en flexibel zijn ingesteld.

>> meer informatie vindt u op: www.meanderreizen.nl