UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Michel Verrast |

Michel Verrast organiseert eendaagse en tweedaagse verrassingsreizen zoveel mogelijk weg van de grote massa. Kleinschalig, kwaliteit en een persoonlijk karakter. Themaīs zijn cultuur, natuur, lekker eten, lekker drinken, actief en health & mind. Kies maximaal 3 themaīs en laat het verder op je af komen. Ook voor groepen erg geschikt. Daag jezelf uit, heb het lef en laat je verwachtingen los!
bedrijf Michel Verrast
adres Egmondstraat 17
plaats 6843 VS Arnhem
kvk 63007096
lid VvKR 15016
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Culinaire reizen

Cultuurreizen

Kuur en Wellness reizen

Natuur reizen

WandelreizenOnze soort reizen


groepsreizen

incentives

individuele reizenOnze bestemmingen


BelgiŽ

Nederland

Over Michel Verrast....wat we zoal doen


De kracht van verrassingen

Michel Verrast_foto1

Tegenwoordig ´googelen´ we wat af met zijn allen. Voordat we iets gaan bekijken, ergens gaan eten of een nachtje in een hotel of B & B doorbrengen, weten we eigenlijk alles al. Wat er te doen is, hoe de kamers eruit zien, wat er op de menukaart staat en hoe de reviews zijn. Weinig verrassend meer dus. Daarnaast leven we in een alledaags ritme, staan agenda´s snel vol en weten we dus al maanden van tevoren wat we gaan doen. Michel Verrast doorbreekt die sleur en zorgt voor spanning, nieuwe energie, plezier en een gevoel van vrijheid en zorgeloosheid. Geen voorbereidingstijd nodig, lees kort van te voren waar je heengaat en ga zonder verwachtingen op pad. Voor iedereen die zichzelf wel eens uit wilt dagen er het lef voor heeft. 

>> meer informatie vindt u op: www.michelverrast.nl

Een leuke verrassingsreis is snel geboekt

Michel Verrast_foto2

Je kunt zelf een hoofdthema kiezen waar je het meest enthousiast van wordt. Hier mag je het bij laten, dan wordt de hele dag of de 2 dagen rond dit thema ingevuld. Voor meer afwisseling gedurende de dag of 2 dagen mag je ook nog maximaal twee thema´s erbij kiezen. Vervolgens komen er nog wat praktische vragen en dan gaat Michel Verrast je een onvergetelijke verrassingsreis bezorgen. Dit kan in Nederland en / of in België zijn. 

>> meer informatie vindt u op: www.michelverrast.nl

Erg leuk om cadeau te geven en te krijgen

Michel Verrast_foto3

Verrassingsreizen zijn geschikt voor als je met z´n tweetjes eens lekker op pad wilt en dan eens wat anders dan anders wilt doen. Zeker ook leuk voor met een groepje vrienden, vriendinnen, een familie-uitje, een reünie of met de sportclub. Een uitje met het bedrijf of met de afdeling wordt ook weer eens wat anders met een verrassingsreis.

En natuurlijk heeft Michel Verrast ook giftcards. Een origineel cadeau om te geven, de gelukkige ontvanger zal al verrast zijn als ie de giftcard krijgt!

>> meer informatie vindt u op: www.michelverrast.nl