UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Mijn SloveniŽ | Ontdek, boek, vertrek

Wij brengen SloveniŽ naar jou en jou naar SloveniŽ. Mijnslovenie.com is een gids voor je vakantie in SloveniŽ, afgestemd op jouw wensen. // Ontdek en leer alles over bestemmingen, accommodatie en ervaringen in SloveniŽ. // Begin het avontuur met ons professioneel advies. // Boek: selectie van top aanbieders + gratis reisplan op maat.
bedrijf Mijn SloveniŽ
adres Koningin Wilhelminalaan 134
plaats 2274 AM Voorburg
kvk 61688142
lid VvKR 17014
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Agrotoerisme

Mountainbike reizen

Natuur reizen

Vakantiehuizen

WandelreizenOnze soort reizen


individuele reizenOnze bestemmingen


SloveniŽ

Over Mijn SloveniŽ....wat we zoal doen


Dť website over SloveniŽ in Nederlands

Mijn SloveniŽ_foto1

Gelegen tussen Italië en Hongarije, Oostenrijk en Kroatië, is Slovenië een geliefde vakantiebestemming voor liefhebbers van natuur en actieve vakanties en romantische reizigers. Maar bij velen is de voormalige republiek van Joegoslavië nog onbekend en onbekend maakt onbemind. MijnSlovenie wil hier hier verandering in brengen. De website www.mijnslovenie.com is een nieuwe onafhankelijke website over Slovenië; het vakantieland in opkomst. 

Mijnslovenie.com bundelt toeristisch nieuws, reisverhalen en -recensies, informatie over bestemmingen, attracties, activiteiten en reismogelijkheden met gratis advies en aanbiedingen. Daarmee is www.mijnslovenie.com dé website in de Nederlandse taal voor hen die Slovenië willen of gaan bezoeken en zij die het land al hebben bezocht. 

Het unieke aan mijnslovenie.com is dat je er onafhankelijke informatie en recensies kan vinden maar ook de mogelijkheid hebt om een reis te boeken. 

Mijnslovenie is een initiatief van Tina Bastituta, oprichter van communicatiebureau Mooie besede. “Ik komt uit Slovenië en ben naar Nederland gekomen om samen te zijn met mijn grote liefde, maar via mijn werk ben ik altijd in contact gebleven met Slovenië. Ik heb de laatste paar jaar besteed aan communicatie in de toeristensector. Toen ik naar Nederland emigreerde zag ik mogelijkheden om mensen in de Benelux meer bekend te maken met Slovenië.”

>> meer informatie vindt u op: www.mijnslovenie.com