UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Natuurlijk Reizen | Wandelreizen en wandelvakanties

Een actieve vakantie van Natuurlijk Reizen betekent wandelen en genieten. Kies bij ons voor een groepsreis, individuele of singlereis. Wij bieden reizen in vele landen, zo hebben we wandelreizen in het mooie landschap van Portugal in o.a. de Azoren, Spanje, CataloniŽ, Gredosgebergte en AndalusiŽ, en vele andere mooie bestemmingen in Europa. Ook bieden we wandelreizen aan in Turkije.
bedrijf Natuurlijk Reizen
adres van Hogendorpstraat 861
plaats 1051 CD Amsterdam
kvk 34221692
lid VvKR 12047
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Culinaire reizen

Cultuurreizen

Kuur en Wellness reizen

Natuur reizen

WandelreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

incentives

individuele reizen

maatwerk reizen

single reizenOnze bestemmingen


BelgiŽ

Bulgarije

Duitsland

Finland

Frankrijk

Griekenland

Groot-BrittanniŽ

Ierland

IJsland

ItaliŽ

KroatiŽ

Luxemburg

MacedoniŽ

Malta

Marokko

MongoliŽ

Montenegro

Nederland

Oostenrijk

Polen

Portugal

RoemeniŽ

Servië

SloveniŽ

Slowakije

Spanje

TsjechiŽ

Zweden

Over Natuurlijk Reizen....wat we zoal doen


Welkom bij Natuurlijk Reizen

Natuurlijk Reizen_foto1

Natuurlijk Reizen neemt u mee naar bijzondere streken binnen en buiten Europa. Wij bieden wandelreizen, actieve rondreizen, workshops en arrangementen aan, waarbij respect en interesse in de natuur en cultuur centraal staat. Met onze reizen leert u een land van binnenuit kennen en maakt u contact met de lokale bevolking. Ook proeft u tijdens uw verblijf van de traditionele (slow-food) keuken en komt u op plaatsen waar u anders aan voorbij zou gaan. Kortom, U voelt, proeft en ervaart…! 

 

Wij reizen in kleine groepen van minimaal zes en maximaal twaalf deelnemers (op een enkele reis wijken wij hiervan af) en verblijven waar mogelijk in bijzondere accommodaties. Tevens bieden wij individuele reizen aan waarbij u er zelf op uit trekt met zijn tweeën of met een eigen groepje. Indien gewenst kunnen wij ook een reis op maat voor u maken. U heeft de keuze uit vele mogelijkheden.

 

 

>> meer informatie vindt u op: www.natuurlijkreizen.nl

Bijzondere vakanties

Natuurlijk Reizen_foto2

Overnachtingen
Tijdens uw verblijf overnacht u in goede familie gerunde pensions of kleinschalig opererende hotels. Soms slaapt u in een bijzondere accommodatie, zoals een zeer luxe hotel, berghut, agriturismo of in een yurt.

 

Gegarandeerd vertrek
Wilt u bij uw boeking al definitieve zekerheid dat de door u gekozen datum wordt uitgevoerd? Boek dan een datum met gegarandeerd vertrek waarvoor het minimum aantal deelnemers al is bereikt. Alle data die gegarandeerd doorgaan staan ook overzichtelijk bij de gekozen reisbeschrijving of bij onze pagina met alle vertrekdata.

Singlereizen
Onze singlereizen zijn geschikt voor mensen die zonder partner op vakantie gaan. Ook is het een mogelijkheid om alleen op reis te gaan omdat uw partner liever thuis blijft. De deelnemers aan deze reizen zijn over het algemeen tussen de 35 en 65 jaar, breed geïnteresseerd en vaak hoger opgeleid.

Slow Food & Natuurlijk Reizen
Vrijwel al onze reizen zijn Slow Food georiënteerd. Dit wil zeggen dat de ingrediënten van de maaltijden zoveel als mogelijk lokaal zijn geproduceerd. U proeft van zeer smaakvolle streekgerechten in speciaal daarvoor geselecteerde restaurants.

>> meer informatie vindt u op: www.natuurlijkreizen.nl

Waarom met Natuurlijk Reizen?

Natuurlijk Reizen_foto3

Met onze reizen leert u een land van binnenuit kennen, maakt u contact met de bevolking en geniet u van de lokale gastronomie. U komt op plaatsen waar u anders aan voorbij zou gaan en verblijft in (vaak) bijzondere accommodaties. Vrijwel alle overnachtingsadressen, wandelroutes en restaurants die tijdens een programma worden aangedaan zijn persoonlijk bezocht en gecontroleerd.

Persoonlijk contact met de reiziger vinden wij belangrijk, ook als u alleen vliegtickets, een hotel of een huurauto nodig heeft. Wanneer u uw (zaken)reis via ons boekt scheelt u dat veel tijd en kosten. Niet uren zoeken op het internet, maar één mailtje of telefoontje, en u ontvangt van ons de beste reismogelijkheden. 

Door  deze persoonlijke benadering hebben wij ondertussen een zeer grote vaste trouwe klantenkring opgebouwd. En daar zijn wij best trots op!

>> meer informatie vindt u op: www.natuurlijkreizen.nl