UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Neema Tours | Karibu Tanzania!

Neema Tours is een kleinschalige touroperator, die werkt vanuit een passie voor Tanzania. Wij proberen de diversiteit van Tanzania aan de reizigers te laten zien door niet alleen naar de wildparken te gaan, maar mensen ook in contact te brengen met elkaar.
bedrijf Neema Tours
adres Couperusweg 12
plaats 1321 CG Almere
kvk 32169314
lid VvKR 15065
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Natuur reizen

Rondreizen

Safari reizen

WandelreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

incentives

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Tanzania

Over Neema Tours....wat we zoal doen


Reis op maat

Neema Tours_foto1

Bepaal zelf waar u naar toe gaat met Reis op maat van Neema Tours. U kunt uw droomreis samenstellen op basis van uw eigen wensen. Samen met u zullen we een programma voor u opstellen op basis van uw wensen en onze expertise.

 

Belangrijke vragen zijn: wanneer wilt u gaan? Wat wilt u zien en beleven? Ook uw beschikbare tijd en budget is mede bepalend. Wordt het een luxe lodge-reis van 4 weken? Of een avontuurlijke budgetreis met kamperen in de Serengeti van 1 week? Wilt u veel natuur? Of juist veel cultuur?

 

Alles is mogelijk met Reis op maat van Neema Tours.

 

Wij bieden zowel safariopties (waaronder Lake Manyara, Serengeti en Selous), wandeltochten (zoals naar de Kilimanjaro of Usambaragebergte) en strandopties (waaronder Zanzibar). Ook bieden we culturele ontmoetingen.

 

Om uw ervaring in Tanzania helemaal compleet te maken, heeft u ook invloed op uw accomodaties en vervoersopties. Sommige reizigers houden van luxe en zij reizen graag privé en overnachten graag in lodges, anderen houden van avontuur en willen met het openbaar vervoer door Tanzania reizen en met hun tent in een nationaal park kamperen.

 

Wat voor reiziger u ook bent, Neema Tours biedt u deze mogelijkheden.

 

Wilt u een gesprek met een van onze reisspecialisten over de mogelijkheden, of heeft u al een duidelijk beeld van wat u wilt? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of een offerte.

>> meer informatie vindt u op: www.neematours.nl

Reis: Relax Serengeti

Neema Tours_foto2

De naam Serengeti spreekt veel tot de verbeelding. Het roept beelden op van grote groepen gnoes & zebra´s. Timing is hierbij belangrijk. Met Neema Tours bezoekt u het Serengetinationaal park tijdens het geboorteseizoen in januari en februari. Of in de maanden daarna, wanneer de dieren langzaam naar het noorden trekken.

 

Naast een bezoek aan Serengeti, bezoekt u de Ngorongorokrater en Lake Manyara. Speur in nationale parken naar wilde dieren, adem de schone lucht van het tropisch regenwoud in, proef het fruit op de lokale markten en ontmoet de mensen in de dorpen. We sluiten de reis af op het strand van Bagamoyo.

 

Download de volledige reisbeschrijving op de website van Neema Tours

>> meer informatie vindt u op: www.neematours.nl

Reis: Kilimanjaro en safari

Neema Tours_foto3

Een bijzondere rondreis voor de avonturier: wandel met uw eigen gids naar het hoogste punt van Afrika! In 5 dagen bent u van de voet van de Kilimanjaro op de top. Ga daarna op zoek naar de wilde dieren in een drietal wildparken en ontmoet de lokale bevolking. Uw tocht begint met een hotelovernachting in Moshi met uitzicht op de berg.

 

Download de volledige reisbeschrijving op de website van Neema Tours

>> meer informatie vindt u op: www.neematours.nl