UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Njoy reizen | Dť specialist voor 50+ singlereizen

Ben je 50+, single of reis je alleen? Dan ben je bij Njoy reizen aan het juiste adres. Door het ruime aanbod van geheel verzorgde 50+ en 70+ singlereizen is er altijd wel een reis te vinden die bij je vakantiewensen en -budget aansluit. Welke reis je ook kiest, ťťn ding is zeker, je kiest voor een reis vol onverwachte ontmoetingen, onvergetelijke reismomenten en nieuwe vriendschappen.
bedrijf Njoy reizen
adres Postbus 449
plaats 1200 AK Hilversum
kvk 54985722
lid VvKR 14007
reisgarantieSTO

Onze thema's


Cultuurreizen

Natuur reizen

Strandvakanties

Wandelreizen

ZeilreizenOnze soort reizen


groepsreizen

maatwerk reizen

single reizenOnze bestemmingen


ArmeniŽ

Duitsland

Griekenland

Guatemala

India

IndonesiŽ

ItaliŽ

MacedoniŽ

Oman

Portugal

Suriname

Turkije

Zuid-Afrika

Zweden

Over Njoy reizen....wat we zoal doen


Onze 50+ singlereizen

Njoy reizen_foto1

Njoy reizen is dé specialist voor leuke en verrassende 50+ singlereizen. Onze van A tot Z verzorgde singlereizen vinden plaats in kleine groepen, met veel vrije tijd en ruimte voor eigen initiatief en ontspanning, en worden begeleid door een ervaren Nederlandstalige gastvrouw of -heer, die 24 uur per dag voor de groep beschikbaar is en die ervoor zorgt dat alle communicatie en activiteiten ter plaatse vlot verlopen.


Onze reizen zijn voor iedereen die om wat voor reden dan ook alleen op vakantie wil gaan. Je reist in een gelijkgestemde groep en hebt snel een klik met elkaar, omdat iedereen op zoek is naar gezelligheid, ontspanning en veel reisplezier. Het is geen datingreis, maar een ideale manier om nieuwe mensen te ontmoeten en samen in een ontspannen sfeer een onvergetelijke vakantie te beleven. Bijzondere reiservaringen delen, samen ontdekken, eten, ontspannen, genieten en ontmoeten is het doel van onze singlereizen.

>> meer informatie vindt u op: www.njoyreizen.nl

Onze reizen en bestemmingen

Njoy reizen_foto2

volgt

>> meer informatie vindt u op: www.njoyreizen.nl

70+ Singlereizen

Njoy reizen_foto3

Njoy reizen organiseert ook singlereizen voor 70plussers. Deze kun je vinden via onze aparte website: www.70plussinglereizen.nl .

>> meer informatie vindt u op: www.njoyreizen.nl