UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Nordic Adventure Trails | Avontuurlijke en actieve vakanties

Onvergetelijke, avontuurlijke vakanties op elk niveau in Noorwegen! Winter en zomer. Bekijk onze Experiences of stel je eigen Experience samen. Ga de uitdaging aan! Zelf Noorwegen ontdekken maar je weet niet waar je moet beginnen? Een compleet verzorgde Fly & Drive door de prachtigste gebieden. Adventure Weekend Luxemburg: uitdagende en spannende activiteiten in de prachtige natuur!
bedrijf Nordic Adventure Trails
adres Pegasusstraat 190
plaats 2401 HZ Alphen aan den Rijn
kvk 58236783
lid VvKR 14036
reisgarantieSTO

Onze thema's


Begeleide reizen

Natuur reizen

Survival reizen

Wandelreizen

WinterreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Luxemburg

Nederland

Noorwegen

Over Nordic Adventure Trails....wat we zoal doen


Arctic Experiences

Nordic Adventure Trails_foto1

Een tocht per sneeuwschoen of ski, het maken en overnachten in een sneeuwonderkomen zoals o.a. een Iglo, ijsvissen, overnachten in een Lavvu tent, (over)leven in arctische omstandigheden. Of ben je op zoek naar een uitdaging met meer luxe? Dan overnachten we toch in een hytte!

Wij nemen je mee op avontuur, laten je Noorwegen zien zoals weinigen hebben gezien, en begeleiden je daarbij van begin tot eind. Tijdens de Experiences leer je verschillende (basis)technieken van het (over)leven in en met respect voor de natuur. Doel van de tochten is om op je eigen niveau een onvergetelijke Experience te ervaren in Arctisch gebied.

>> meer informatie vindt u op: www.nordicadventuretrails.com

Zomer in Noorwegen

Nordic Adventure Trails_foto2

Summer Romsdal Experience
Beleef de adembenemende landschappen van Noorwegen nu ook in de zomer! Heldere fjorden, spectaculaire uitzichten en lange zomerdagen. Op de locatie waar wij verblijven zelfs een daglengte van 17 uur waarna het pas gaat schemeren. Wij nemen je mee op avontuur, laten je Noorwegen zien zoals weinigen hebben gezien en begeleiden je daarbij van begin tot eind.

Fly & Drive Experience:
Wil je een autorondreis door Noorwegen maken maar je weet niet waar je moet beginnen? Een compleet verzorgde autorondreis die je door de prachtigste gebieden van Noorwegen voert. Wij regelen niet alleen je vlucht en huurauto, maar ook de prachtigste hotels waardoor jij optimaal kan genieten van Noorwegen! 


Geniet van de adembenemende landschappen van Noorwegen; groene dalen, heldere fjorden, majesteuze bergen, woeste watervallen en ijzige hoogvlaktes. Je hoeft nergens meer aan te denken behalve de weg te vinden naar je bestemming en op je snelheid te letten natuurlijk! Alles gebaseerd op onze jarenlange ervaring in dit fantastische land.

>> meer informatie vindt u op: www.nordicadventuretrails.com

Adventure Weekend Luxemburg

Nordic Adventure Trails_foto3

Het Adventure Weekend Luxemburg is een weekend met uitdagende en spannende activiteiten in de prachtige natuur van het Mullerthal, vlakbij Echternach in Luxemburg.

Tijdens dit weekend verblijven we op camping Martbush in de plaats Berdorf waar we zullen overnachten in Noorse Lavvu tenten. We maken een GPS-tocht bij duisternis, gaan abseilen in een grot én mountainbiken. Ook gaan we klimmenklauteren en tokkelen in het Adventure Park Indian Forest!

>> meer informatie vindt u op: www.nordicadventuretrails.com