UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Onyx Travel | Unieke kwaliteitsreizen

Op zoek naar een bijzondere en luxe rondreis? Dan bent u bij Onyx Travel aan het juiste adres, want bij ons staan persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en dienstverlening altijd voorop! En of u nu een groepsreis wilt maken of liever een individuele rondreis, ons wereldwijde aanbod biedt u eenvoudigweg de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Welkom in de wereld van Onyx Travel!
bedrijf Onyx Travel
adres Reijer Anslostraat 44
plaats 2025 TD Haarlem
kvk 57052980
lid VvKR 13020
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Cultuurreizen

Luxe reizen

Natuur reizen

Rondreizen

Safari reizenOnze soort reizen


groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


ArgentiniŽ

AustraliŽ

Bhutan

Bolivia

Borneo

Botswana

BraziliŽ

Cambodja

Canada

Chili

China

Colombia

Costa Rica

Cuba

Ecuador

Egypte

EthiopiŽ

Filipijnen

Guatemala

India

IndonesiŽ

IsraŽl

Japan

JordaniŽ

Kenia

Laos

Madagaskar

Maladiven

MaleisiŽ

Marokko

Mexico

MongoliŽ

Mozambique

Myanmar

NamibiŽ

Nepal

Nieuw-Zeeland

Oeganda

Oezbekistan

Oman

Panama

Peru

Rwanda

Sri Lanka

Suriname

Taiwan

Tanzania

Thailand

Tibet

Verenigde Arabische Emiraten

Verenigde Staten

Vietnam

Zambia

Zimbabwe

Zuid-Afrika

Zuid-Korea

Over Onyx Travel....wat we zoal doen


Waarom Onyx Travel

Onyx Travel_foto1

 

Onze medewerkers organiseren al meer dan 20 met groot plezier en veel ervaring rondreizen naar vele delen van de wereld. Van het ongerepte Nieuw-Zeeland tot aan de eeuwenoude cultuur van het Midden-Oosten, van de mystiek van India tot aan het koloniale verleden in Zuid-Amerika en van de uitgestrekte savannes van Afrika tot aan de gastvrije bevolking van Thailand, wij kennen de wereld als geen ander. Want ons team van enthousiaste en toegewijde medewerkers bezoekt diverse malen per jaar onze bestemmingen. Dat stelt ons in staat om u niet alleen de meest prachtige en belangrijkste bezienswaardigheden te laten zien, maar zeker ook die bijzondere dorpjes, tempels en ceremoniën buiten de gebaande paden. En door de passie van onze medewerkers zal uw vakantie een onvergetelijke ervaring worden!

 

Wie gaan er met ons op reis

Bent u geïnteresseerd in vreemde culturen en wilt u andere mensen ontmoeten? Ontdekt u graag een prachtig natuurschoon of eeuwenoude cultuurschatten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want onze reizigers, zowel singles als koppels, willen graag de wereld ontdekken. In groepsverband of individueel. Leeftijdsgrenzen zijn er niet en onze reizen zijn voor iedereen met een normale conditie en gezondheid mogelijk. Wel is het zo dat sommige rondreizen wat avontuurlijker van aard zijn en dus een wat flexibelere instelling vereisen. 

 

Unieke programma’s

Al onze rondreizen zijn met grote zorg samengesteld waarbij we streven naar de perfecte balans tussen rondreizen en vrije tijd. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan de mix van cultuur, historie, natuur, contact met de lokale bevolking en het ervaren van het dagelijkse leven. Natuurlijk nemen we u mee langs bekendste en belangrijkste bezienswaardigheden van een land, maar we willen u ook kennis laten maken met de onbekendere plaatsen van een bestemming die juist zorgen voor die ultieme ervaring tijdens uw rondreis. Voeg daar de lokale keuken en onze sfeervolle accommodaties aan toe en u hebt alle ingrediënten voor een bijzondere en uniek rondreis!

 

Persoonlijke aandacht en service

Wij vinden het als organisatie belangrijk om u niet alleen vooraf, maar ook tijdens en na uw rondreis middels persoonlijke aandacht en service van dienst te kunnen zijn. Zo willen wij u vooraf zo uitvoerig mogelijk voorlichten, waarbij wij graag samen met u op maat een reis samenstellen. Wij zorgen voor een open en eerlijke offerte zonder verborgen bijkomende kosten, waardoor u ook weet waar u aan toe bent. Op de bestemming zelf zal onze reisleiding zorg dragen voor persoonlijk gastheerschap en u in uw wensen tegemoet komen zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie. En mochten er na afloop van de reis nog eventuele onopgeloste zaken zijn, dan willen wij u daarbij graag van dienst zijn. U ziet het niets is ons teveel!

 

Kwaliteit staat voorop

Naast de persoonlijke aandacht staat bij ons een uitstekende kwaliteit hoog in het vaandel. Wij maken voor onze rondreizen dan ook gebruik van sfeervolle 4* & 5* hotels, airconditioned vervoer per (mini)bus of zelfs 4WD landrovers, gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en deskundige reisbegeleiding. Een betrouwbare eerste klas kwaliteit zoals u dat van ons mag verwachten!

 

Zekerheid voor u als klant

Maar niet alleen wat ons product betreft streven wij naar een uitzonderlijke kwaliteit, ook wat betreft de boekingsvoorwaarden, aansprakelijkheid en financiële zekerheid voor u als klant. Wij zijn daarom aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) en de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO). Zo dragen wij er zorg voor dat in het geval van onverwachte gebeurtenissen voorafgaand of tijdens uw rondreis alles op een correcte en goede manier wordt opgelost. Voor u het vertrouwen om met een gerust hart op vakantie te gaan!

 

>> meer informatie vindt u op: www.onyxtravel.nl

Een greep uit ons aanbod

Onyx Travel_foto2

 

Wij hebben een zeer uiteenlopend aanbod van rondreizen en safari’s ontwikkeld naar de meest bijzondere bestemmingen over de hele wereld. Dus reist u graag in groepsverband of gaat u liever op individuele basis? Heeft u graag alles geregeld of geeft u liever een persoonlijke invulling aan uw rondreis? Wilt u een wat avontuurlijke rondreis of gaat u voor luxe en comfort? Het is allemaal mogelijk. En ongeacht uw keuze zorgen wij voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Om u alvast een beetje in de stemming te laten komen hierbij een greep uit ons aanbod!

 

 

- Het Juweel Jordanië (11 dgn)

- Kasbah´s & Riad´s van Marokko (14 dgn)

- Op Safari door Kenia & Tanzania (17 dgn)

- Woestijnen & Wildparken van Namibië (18 dgn)

- Zinderend Zuid-Afrika (21 dgn)

- De mystiek van India & Nepal (21 dgn)

- Tempels & Natuurschoon van Zuid-India (21 dgn)

- Sri Lanka op zijn best! (17 dgn)

- Karakteristiek China (20 dgn)

- Tibet, het dak van de wereld (18 dgn)

- Begrvolkeren van Vietnam & China (20 dgn)

- De Magie vn Myanmar (19 dgn)

- Ongerept Nieuw-Zeeland (22 dgn)

- Canada van Oost naar West (22 dgn)

- Cuba Connaisseur (16 dgn)

- Natuurlijk Panama & Costa Rica (22 dgn)

- Peru, Land van de Inca´s (18 dgn)

- Argentinië, natuurschoon van Patagonië (18 dgn)

 

Bekijk dus nu ons aanbod maar eens, daar zit vast en zeker de rondreis van uw keuze tussen! 

 

>> meer informatie vindt u op: www.onyxtravel.nl

Gegarandeerd Vertrek op onze groepsreizen

Onyx Travel_foto3

 

Heeft u uw keuze gemaakt voor één van onze rondreizen, dan is niets belangrijker dan de zekerheid of uw reis ook doorgaat. Niemand wil immers kort voor vertrek te horen krijgen dat de rondreis helaas niet door kan gaan wegens te weinig deelname. Daarom bieden wij u op een groot aantal van onze groepsreizen de zekerheid van een gegarandeerd vertrek. Zo heeft u al in een vroeg stadium duidelijkheid en kunt u uw voorbereidingen treffen, want voorpret hoort immers ook bij de vakantie!

 

Maar ook als onze rondreizen nog niet gegarandeerd zijn, is de kans toch groot

dat ze uiteindelijk door zullen gaan. Al onze Nederlandse groepsreizen worden namelijk uitgevoerd in kleine groepen met een minimum van slechts 6, 8 of 10 personen (afhankelijk van de bestemming/rondreis). Hierdoor is de kans dus erg groot dat de rondreis of het vertrek van uw keuze al snel het vereiste minimum aantal deelnemers zal bereiken en dus definitief door zal gaan.

 

Bij al onze rondreizen vindt u dan ook de status van de rondreis terug;

- Boekbaar

- Bijna gegarandeerd

- Gegarandeerd vertrek

- Vol

 

Wacht dus niet met boeken tot de reis gegarandeerd is, want misschien bent u wel de laatste persoon die nodig is om het minimum op onze rondreizen te bereiken! 

 

>> meer informatie vindt u op: www.onyxtravel.nl