UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

PUUR treinreizen | specialist in treinvakanties Zwitserland

Zwitserland is de ideale bestemming om per trein te ontdekken. U reist per wereldberoemde treinen als de Glacier Express en Bernina Express. Naar het hoogste treinstation van Europa met de Jungfraubahn of met de Pilatusbahn, de steilste tandraadbaan ter wereld. Tijdens de treinreis zijn de hotelovernachtingen, ontbijt , treintickets en diverse excursies inbegrepen.
bedrijf PUUR treinreizen
adres Fresia 40
plaats 2925EL Krimpen aan den IJssel
kvk 59512407
lid VvKR 14014
reisgarantieSTO

Onze thema's


Agrotoerisme

TreinreizenOnze soort reizen


individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Zwitserland

Over PUUR treinreizen....wat we zoal doen


Welkom bij PUUR treinreizen

PUUR treinreizen_foto1

Uit het raam kijken naar het voorbijtrekkende landschap, dat dan weer uit bergen met besneeuwde toppen bestaat en dan weer uit meren met palmbomen en bloemen.Bergdorpjes en mondaine steden wisselen elkaar af. Zitten en alleen maar genieten van de gesprekken om je heen. Af en toe uitstappen voor de volgende trein, die er altijd staat en precies op tijd vertrekt. Uitgerust aankomen in het hotel op een steenworp lopen van het treinstation. Dat is het gevoel van een treinreis in Zwitserland van PUUR treinreizen. 

>> meer informatie vindt u op: www.puurtreinreizen.nl

Beroemde treinreizen

PUUR treinreizen_foto2

Zwitserland staat bekend om zijn prachtige treinreizen. Eën van beroemdste is de Glacier Express, ook wel de langzaamste sneltrein genoemd. De reis voert door ongerepte berglandschappen, langs meren en steile rotsen, door 91 tunnels, 7 dalen en over 291 indrukwekkende bruggen. Eën van de hoogtepunten van de reis is het Landwasser viaduct, 65 m hoog en 136 m lang. In ca. 7,5 uur reist u van Zermatt naar St. Moritz of vice versa. 

>> meer informatie vindt u op: www.puurtreinreizen.nl

Panoramaroutes

PUUR treinreizen_foto3

Ruim 15 geselecteerde rondreizen biedt PUUR treinzen u. Deze reizen zijn stuk voor stuk geheel aan uw wensen aan te passen. Extra nachten en/of extra excursies zijn eenvoudig bij te boeken. Tijdens alle reizen geniet u van de hoogtepunten die Zwitserland u te bieden heeft.

>> meer informatie vindt u op: www.puurtreinreizen.nl