UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Reishuis.nl | De reisorganisatie met de persoonlijke touch

Maak ook kennis met het unieke reisconcept van Reishuis.nl Met een ervaring van meer dan 25 jaar organiseren en begeleiden wij op een kleinschalige manier elke reis met een persoonlijke touch zodat u van begin tot einde kunt genieten. Op onze bestemmingen zijn we inmiddels kind aan huis en weten de weg. Natuurlijk is het ook mogelijk op individuele manier te reizen met ons. Dit na een grondige voo
bedrijf Reishuis.nl
adres Noordsingel 54
plaats 5961 XX Horst
kvk 14105888
lid VvKR 16047
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Begeleide reizen

Cultuurreizen

RondreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizen

single reizenOnze bestemmingen


Bulgarije

China

Estland

Hongarije

India

Indonesië

Italië

Kroatië

Letland

Litouwen

Peru

Roemenië

Spanje

Suriname

Tsjechië

Verenigde Arabische Emiraten

Vietnam

Zuid-Afrika

Over Reishuis.nl....wat we zoal doen


Groepsreizen naar bijzondere bestemmingen

Reishuis.nl_foto1

Onze bijzondere bestemmingen worden als groepsreis aangeboden en worden altijd door ons persoonlijk begeleidt. Voorafgaand organiseren we altijd een kennismakingbijeenkomst zodat u uw reisgenoten van te voren al ontmoet. Tijdens de groepsreis houden we een realtime reisblog bij of zelfs een realtime reisvlog, zodat thuisblijvers kunnen meegenieten. Wij ontzorgen voor, tijdens en zelfs na uw reis. Na terugkomst organiseren we een gezellige reünie zodat we samen nog kunnen bijpraten en foto’s kunnen uitwisselen.

>> meer informatie vindt u op: www.reishuis.nl

Reizen dicht bij huis of lekker ver weg

Reishuis.nl_foto2

Ons aanbod is zeer divers van mooie onontdekte plekjes in Europa tot prachtige bestemmingen ver weg. Wij kennen de weg en weten alles over de locale gewoonten. Samen beleven we de mooiste herinneringen.

>> meer informatie vindt u op: www.reishuis.nl

Rootsreizen

Reishuis.nl_foto3

Met jarenlange ervaring in rootsreizen naar China organiseren wij van A tot Z uw rootsreis naar de vindplek van uw adoptie kind. Onze ervaren locale agenten dragen zorg voor de reis eromheen als het bezoek aan het kindertehuis. Een onvergetelijke als belangrijke en emotionele ervaring naar de roots van uw kind.

>> meer informatie vindt u op: www.reishuis.nl