UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Reisorganisatie Malta Advies | Gespecialiseerd in reizen naar Malta!

Reisorganisatie Malta Advies is dť Malta specialist van huis uit. Jarenlange ervaring met Malta en Gozo en ruime kennis van dit Mediterrane land in de Middellandse zee stellen ons in staat u kennis te laten maken met de eindeloze cultuur, de veelbewogen geschiedenis, de schitterende natuur met zijn rotslandschappen en de culinaire rijkdom van het prachtige Malta.
bedrijf Reisorganisatie Malta Advies
adres Windesheimstraat 7
plaats 6001BL Weert
kvk 12065637
lid VvKR 12079
reisgarantieSTO

Onze thema's


Cultuurreizen

Dolfijnreizen

Duikreizen

Jongere reizen

Kuur en Wellness reizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizen

single reizenOnze bestemmingen


Malta

Over Reisorganisatie Malta Advies....wat we zoal doen


Duikvakantie Malta / Duikvakantie Gozo

Reisorganisatie Malta Advies_foto1

Geniet van de mooie onderwaterwereld tijdens een Malta duikvakantie of Gozo duikvakantie met Reisorganisatie Malta Advies! Duiken is een (onder) watersport die al jaren aan populariteit groeit. Veel duikliefhebbers genieten van alles wat de unieke onderwaterwereld op Malta en Gozo te bieden heeft. Vissen in alle kleuren van de regenboog, oude scheepswrakken, grotten en schitterende drop-offs. Ervaar zelf het unieke gevoel van het onderwater zijn, en boek een Malta duikvakantie of Gozo duikvakantie, de top duikbestemming in Europa. Wij zijn vanaf maart 2017 fulltime op Malta

>> meer informatie vindt u op: www.malta-advies.nl

Zwemmen met Dolfijnen Malta

Reisorganisatie Malta Advies_foto2

Zwemmen met dolfijnen is heerlijk. De ervaring van het zwemmen met deze intelligente wezens is eigenlijk iets dat iedereen minstens één keer in zijn leven moet hebben meegemaakt. En u hoeft voor deze ervaring echt niet naar Curaçao of Turkije, want het mooie Malta biedt heel veel mogelijkheden. En met Malta Advies zijn deze mogelijkheden extra voordelig.

>> meer informatie vindt u op: www.malta-advies.nl

Excursiereizen Malta

Reisorganisatie Malta Advies_foto3

Malta Advies maakt het mogelijk om op maat gemaakte en dus klantgerichte, excursiereizen naar Malta te boeken. Daarbij is het veelal ook mogelijk om al vooraf een planning te maken voor de gehele vakantie.

>> meer informatie vindt u op: www.malta-advies.nl