UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Road Trip Safaris | 4x4 Selfdrive Reizen

Road Trip Safaris is de specialist voor individuele 4x4 self drive reizen door NamibiŽ en Botswana. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag bij het organiseren van uw eigen 4x4 road trip safari. Naast onze complete 4x4 reizen organiseren wij ook luxe reizen en huwelijksreizen op maat, excursies en losse 4x4 autohuur. Al onze 4x4 autoīs zijn niet ouder dan 3 jaar en perfect onderhouden.
bedrijf Road Trip Safaris
adres Eikstraat 8
plaats 5038 MP Tilburg
kvk 63760371
lid VvKR 15046
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Autoreizen

Camperreizen

Huwelijksreizen

Luxe reizen

Safari reizenOnze soort reizen


individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Botswana

NamibiŽ

Over Road Trip Safaris....wat we zoal doen


Namibie en Botswana Safari - 29 dagen

Road Trip Safaris_foto1

Na een meet en greet en uitleg over de 4x4 auto begint je roadtrip avontuur door Namibië en Botswana. Deze twee landen laten zich perfect combineren voor een reis langs de mooiste natuur- en wildparken. Hoogtepunten van deze roadtrip zijn: Sossusvlei, Etosha, Chobe, Makgadikgadi Pans, Moremi en de Okavango Delta. Je kunt kiezen voor een kampeer- of accommodatiereis.

www.roadtripsafaris.com/index.php/selfdrive-reizen-namibie-en-botswana/namibie-en-botswana-safari

>> meer informatie vindt u op: www.roadtripsafaris.com

Hoogtepunten van Namibie - 15 dagen

Road Trip Safaris_foto2

Na een meet en greet en uitleg over de 4x4 auto begint je roadtrip avontuur langs de hoogtepunten Namibië. Eerste pitstop zijn de meters hoge rode zandduinen van Sossusvlei en Deadvlei. Daarna reis je verder naar de kustplaats Swakopmund van waaruit veel spannende excursies mogelijk zijn. Via de rotstekeningen bij Twyfelfontein in Damaraland reis je verder naar hét wildpark van Namibië, Etosha National Park. Verken de onverharde wegen met je eigen 4x4  op zoek naar de Big 5. Laatste hoogtepunt van de reis is Waterberg Plateau NP. Je kunt kiezen voor een kampeer- of accommodatiereis.

www.roadtripsafaris.com/index.php/selfdrive-reizen-namibie-en-botswana/hoogtepunten-van-namibie

>> meer informatie vindt u op: www.roadtripsafaris.com