UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

RusReis.nl | Budget- tot zakenreis naar Rusland/Belarus

RusReis.nl helpt je je droomreis verwezenlijken. Van visum tot accommodatie en transport, of slechts wat je daarvan zelf niet hebt kunnen regelen. Rusland en Belarus (Wit-Rusland). www.rusreis.nl, www.russischvisum.nl, www.belarusvisum.nl
bedrijf RusReis.nl
adres Van Goghstraat 8
plaats 7482 EJ Haaksbergen
kvk 08153799
lid VvKR 12037
reisgarantieSTO

Onze thema's


Autoreizen

Cultuurreizen

Huwelijksreizen

Motorreizen

TreinreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Rusland

Wit-Rusland

Over RusReis.nl....wat we zoal doen


Boeiende stedentrips

RusReis.nl_foto1

St. Petersburg en Moskou zijn geweldige steden om er dagenlang rond te dolen. Combineer de must-sees met originele plekken. Zorg dat je daarbij ook gewone Russen ontmoet, of flaneer je liever over promenades met Russische rijken?

Met name St Petersburg is een stad waar je eindeloos kunt zwelgen in cultuur. Van de Hermitage tot het Mariinski Theater, van beeldende kunst tot literatuur en ballet. Of dompel je je onder in de Russische taal? Geen mooiere stad om Russisch te leren!

Moskou is de wereldstad waar altijd wat gebeurt. Het Kremlin met zijn musea en uiteraard de plekken waar je als toerist niet komt omdat er geregeerd wordt... Het Rode Plein met het Lenin-mausoleum. En vlak - in beide steden - de metro niet uit. De Metropoliten is meer dan een transportmiddel, met de monumentale stations. 

>> meer informatie vindt u op: www.rusreis.nl

Individueel op reis

RusReis.nl_foto2

Voor wie individueel op reis wil naar Rusland of binnen Rusland zijn eigen weg wil zoeken, staat RusReis.nl je graag bij. We faciliteren je reis op het gebied van visa en evt. registratie, voorzien je van treinkaartjes en helpen evt. bij het vinden van plaatselijke contacten. We vinden het geen enkel probleem om aan te sluiten bij wat je zelf al hebt geregeld.

>> meer informatie vindt u op: www.rusreis.nl

Waarheen binnen Rusland?

RusReis.nl_foto3

De TransMongolie-route per trein is momenteel de meestgevraagde reisroute binnen Rusland (naast Mosou-St Petersburg of omgekeerd), maar er zijn zoveel meer plekken en routes buitengewoon boeiend. Helemaal naar Vladivostok is ook onvergetelijk... of Voronezh, Novosibirsk, Jekaterinburg, Kazan...

>> meer informatie vindt u op: www.rusreis.nl