UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Spanje Natuurlijk | Vakantie in de mooiste natuur van AndalusiŽ

Spanje Natuurlijk verhuurt vakantiehuizen in de Alpujarras aan de voet van de Sierra Nevada en in natuurgebied Cabo de Gata aan zee. Prachtige gebieden waar toerisme klein is en de natuur overweldigend. Als Nederlanders wonend in AndalusiŽ, kennen wij de mooiste plekjes en wijzen we je graag de weg.
bedrijf Spanje Natuurlijk
adres Plaza de la Iglesia 2
plaats 18414 Mecina Fondales, Spanje
kvk 63222930
lid VvKR 15031
reisgarantieSTO

Onze thema's


Agrotoerisme

Natuur reizen

Rondreizen

VakantiehuizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Spanje

Over Spanje Natuurlijk....wat we zoal doen


Witte dorpjes, besneeuwde bergtoppen

Spanje Natuurlijk_foto1

De Alpujarras is nog ongerept en onontdekt, weg van het massatoerisme. Aan de voet van het Sierra Nevada Nationaal Park in Andalusie, Zuid Spanje. De Alpujarras heeft vruchtbare dalen en hoge bergen. De Mulhacén is met 3477 meter de hoogste berg van het vaste land van Spanje. Wie zin heeft in een pittige wandeling is hier op de goede plek, maar ook wie in rustiger tempo van wit dorpje naar wit dorpje wil lopen.  ’s Avonds is het heerlijk sterrenkijken, muzikaal omlijst door een ijverige nachtegaal of de roep van een dwergooruil.

Wij verhuren vakantiehuizen, op de allermooiste plekken. We kennen alle huizen goed en staan voor je klaar als je vragen hebt. Zin in een verblijf op meer plekken, maar geen zin in onpersoonlijke hotels? Wij maken een rondreis op maat. Heerlijke vakantiehuizen in de bergen van de Sierra Nevada, aan het ongerepte strand van Cabo de Gata natuurgebied en een appartament in de stad Granada waarbij je gaat slapen met het Alhambra, sprookje uit 1001 nacht.

>> meer informatie vindt u op: www.spanjenatuurlijk.nl

Onontdekt bounty strand in Andalusie

Spanje Natuurlijk_foto2

Cabo de Gata is een beschermd natuurgebied in de zuid oosten van Andalusie. Veel mensen komen zover niet. Bij het zien van de lelijkheid van plastic tomatenkassen bij Almeria draaien ze om. En dat zouden ze niet moeten doen, want precies bij de grens van het natuurgebied begint de schoonheid. De uitgestrektheid van de semi-woestijn, die er elk jaargetijde en elk uur anders uitziet. De bounty-strandjes, witte dorpjes en de zoutmeren met flamingo’s. Hier geen hoogbouw en doorgaande wegen langs het strand. Maar natuur, stilte, wandelpaden, strand. Maar ga niet in hartje zomer, want dan is het warm en relatief druk.  De Spanjaarden kennen het natuurlijk wel. Ga dan liever naar het hoger gelegen Alpujarras aan de voet van de Sierra Nevada. Daar is het koeler en kun je uren wandelen zonder iemand tegen te komen.

Spanje Natuurlijk verhuurt appartementen en vakantiehuizen voor mensen die de rust, de natuur en het echte Spanje waarderen.

>> meer informatie vindt u op: www.spanjenatuurlijk.nl