UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Suriname Holidays | Voor al uw droomreizen naar Suriname

Suriname Holidays is een kleinschalig gespecialiseerd reisbureau. Al jaren organiseren wij met veel plezier reizen naar Suriname. Met onze goede kennis van het land stellen wij aan de hand van uw wensen een perfect passende reis samen. Door het dagelijks directe contact met onze Surinaamse collega's en de persoonlijke benadering regelen wij nťt dat beetje extra voor u. Flexibiliteit en oog voor de
bedrijf Suriname Holidays
adres Spaarnwouderstraat 76
plaats 2011 AE Haarlem
kvk 34 150 604
lid VvKR 11059
reisgarantieSGR

Onze thema's


Cultuurreizen

Fietsreizen

Kanoreizen

Natuur reizen

VogelreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

incentives

individuele reizen

maatwerk reizen

single reizenOnze bestemmingen


Suriname

Over Suriname Holidays....wat we zoal doen


Suriname reizen met kinderen

Suriname Holidays_foto1

Suriname is een perfect ver vakantieland om met kinderen te bezoeken. Voor iedereen die op zoek is naar een vakantie zonder pretparken of kinderclubs is Suriname de ideale bestemming. Naast een stukje geschiedenis - wat een reis naar Suriname meer inhoud geeft- zullen de ongerepte jungle, lekker buiten zijn en al het waterpret bijdragen aan een onvergetelijke familievakantie. Daarnaast kunnen uw kinderen veel plezier beleven aan ontmoetingen met Surinaamse kinderen die het ontzettend leuk vinden om Nederlandse leeftijdgenootjes te ontmoeten. Dat is toch bijzonder: zo ver van huis maar gewoon lekker kletsen in je eigen taal. Vanaf kleins af aan gaan onze kinderen mee op verre reizen en zijn al meerdere malen in Suriname geweest. Door onze eigen ervaring kunnen wij u goed advies geven over reizen met kinderen naar Suriname en de Antillen. Heeft u interesse? Maak een afspraak bij ons op kantoor. Uw kinderen zijn ook van harte welkom, wij hebben tal van kinderboeken en DVD´s over Suriname zodat ze zich kunnen vermaken.

>> meer informatie vindt u op: www.surinameholidays.nl

Vogelaars, natuurliefhebbers en sportvissers

Suriname Holidays_foto2

Suriname bestaat voor meer dan 80% uit tropisch Amazone regenwoud wat voor een groot gedeelte geheel onbewoond is. Daarnaast is de wilde kustlijn begroeid met ondoordringbare mangroven en zijn er talloze moerassen en zwampen te vinden. Suriname is daarom een walhalla voor vogelaars, sportvissers en natuurfotografen. Wij helpen u de juiste plekken te vinden als u op zoek bent naar een onvergetelijke vogelreis of wanneer u een echte grote vis wilt vangen!

>> meer informatie vindt u op: www.surinameholidays.nl

Individueel of Groepsreis

Suriname Holidays_foto3

Suriname is een veelzijdig land. Door de uiteenlopende wensen van onze klanten en onze flexibiliteit zijn wij in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een gespecialiseerd reisadviesbureau in reizen naar Suriname. Wilt u Suriname ontdekken met uw partner, gezin of liever alleen, wij helpen u graag verder. Ook voor reizen met grotere gezelschappen tot zo´n 40 personen kunt u ons benaderen. Wilt u weten wat er zoal mogelijk is, neemt u dan contact op en maak een vrijblijvende afspraak met ons.

>> meer informatie vindt u op: www.surinameholidays.nl