UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

TransAtlas Bike | Avontuurlijke Mountainbikevakanties

Wie op zoek is naar een avontuurlijke en betaalbare mountainbikevakantie is bij ons aan het juiste adres. Tijdens de reizen rijd je door indrukwekkende en zeer afwisselende landschappen. Wij bieden zowel tochten voor de uitstekend getrainde biker als de beginner. Naast onze geplande reizen kunnen wij voor groepen ook een vakantie op maat samenstellen.
bedrijf TransAtlas Bike
adres Zandsteenstraat 112
plaats 8084 XN t Harde
kvk 54515254
lid VvKR 13005
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Fietsreizen

Rondreizen

WandelreizenOnze soort reizen


groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


IJsland

ItaliŽ

Marokko

Portugal

RoemeniŽ

Over TransAtlas Bike....wat we zoal doen


Avontuurlijke Mountainbike reizen

TransAtlas Bike_foto1

In voor een avontuurlijke en betaalbare mountainbikereis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De reizen zijn volledig verzorgd en staan onder leiding van Nederlandse reisleiders en of zorgvuldig geselecteerde locale agenten. Naast de getrainde bikers kunnen ook de beginnende mountainbikers bij ons terecht. De reizen vinden plaats in Marokko, Roemenië, Portugal, Italië en IJsland. Voor groepen kunnen wij ook reizen op maat samenstellen. 

>> meer informatie vindt u op: www.atlas-mountainbiking.com

Mountainbike reizen in de Roemeense Karpaten

TransAtlas Bike_foto2

Ben je uitgekeken op de Alpen en wil je een uitdagende MTB tocht door een nog niet door westerse toersiten ontdekt gebied? Dan hebben wij een aantal mooie en uitdagende mountainbikereizen met veel single tracks voor je uitgezet in de nog niet door westerse toeristen ontdekte Roemeense Karpaten. Nieuw in ons aanbod is ook een mountainbikereis op het fascinerende IJsland.

>> meer informatie vindt u op: www.atlas-mountainbiking.com

Wandelreizen Marokko

TransAtlas Bike_foto3

Doordat wijzelf ruim 10 jaar in Marokko hebben gewoond kennen wij het land en met name het Hoge Atlas en Saghro gebergte als geen ander. Wij kunnen daarom samen met jou een unieke wandelreis samenstellen. De reizen worden begeleid door een lokale gediplomeerde berggids (Engelstalig). Ook voor de beklimming van Noord Afrika´s hoogste berg, de Toubkal en de MGoun kun je bij ons terecht. Zou je eens een dagje mee willen helpen met een boerengezin en leren om traditionele gerechten te maken, dan kunnen wij dit ook voor je regelen. Uiteraard kunnen we ook een rondreis ´out of the box´ of een reis met Land Rovers organiseren.

>> meer informatie vindt u op: www.atlas-mountainbiking.com