UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

TravellingWELL.nl | TravellingWELL.nl vervult uw vakantiedromen

TravellingWELL.nl de Groot-BrittanniŽ specialist in reizen biedt haar klanten kwaliteit, persoonlijke aandacht en verrassende programmaīs, die voortkomen uit onze kennis van en liefde voor met name Schotland, maar Engeland en Wales zijn ons ook dierbaar. We werken samen met kleinschalige accommodatie adressen, waar u een warm welkom wacht.
bedrijf TravellingWELL.nl
adres Hofkampstraat 1A
plaats 7607NA Almelo
kvk
lid VvKR 12080
reisgarantieSTO

Onze thema's


Begeleide reizen

Cultuurreizen

Natuur reizen

Rondreizen

WandelreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

incentives

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Engeland

Groot-BrittanniŽ

Schotland

Wales

Over TravellingWELL.nl....wat we zoal doen


Reizen op eigen gelegenheid

TravellingWELL.nl_foto1

TravellingWELL.nl stelt uw Groot-Brittannië reis op eigen gelegenheid samen op basis van uw wensen, zodat u optimaal kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Wilt u iedere dag wandelen of fietsen? Wij zorgen voor een mooie wandeling/fietstocht en leveren er een kaart + Nederlandse beschrijving bij.

Bent u dol op bezoeken aan bezienswaardigheden? Wij vragen u eerst waar uw belangstelling naar uit gaat en gaan op zoek naar net die plekken, waar uw hart van open gaat.

Ook voor vakanties voor gezinnen met kinderen hebben we allerlei mogelijkheden met activiteiten en bezienswaardigheden, die u allemaal aan zullen spreken. We kunnen in de  SYHA en YHA hostels (de Britse equivalent van Stay Okay hostels in Nederland) een kamer voor u boeken en op kleine camping/parkjes een stacaravan, tipi, trekkershut of een plaats voor uw eigen tent/caravan.

Wilt u uw hond graag meenemen op vakantie? Geen probleem, we hebben zo langzamerhand een behoorlijke lijst van vakantieadressen, waar dat gewoon kan en mag.

Wedden dat u de vele ´schatten´ van Groot-Brittannië ontdekt en een hele fijne vakantie hebt?

>> meer informatie vindt u op: www.travellingwell.nl

Reizen in een 9 persoons busje?

TravellingWELL.nl_foto2
  • Bent u met een wat grotere groep en vindt u het gezelliger om met elkaar te reizen, dan kunnen wij een 9 pers. busje voor u huren. Er mogen meerdere personen rijden, ze zijn heel comfortabel, hebben een automaat en zijn meestal nog heel erg nieuw!
  • Met het busje kunt u op dezelfde plekken komen als met een gewone personenauto, want ze zijn heel erg wendbaar. 

    Wilt u liever vervoerd worden dan kan dat ook.
  • We zijn vorig jaar met  een familie op allerlei plaatsen in Devon en Cornwall geweest, die de oudste van de familie na aan het hart lagen. Een geweldige ervaring voor de familie maar ook voor ons!
  • Afgelopen zomer zijn we met een gezin naar De Highlands of Scotland geweest om te vieren dat de moeder 60 jaar geworden was. Ze waren meer dan tevreden!

 

>> meer informatie vindt u op: www.travellingwell.nl

Wandel - en fietsreizen met bagagevervoer

TravellingWELL.nl_foto3

Sinds een paar jaar verkopen wij de wandelvakanties van het kleine gespecialiseerde bureau Absolute Escapes: ontzettend veel langeafstandspaden door Schotland, Engeland en Wales. Omdat uw koffer iedere dag naar de volgende B&B, Inn of Hotel gebracht wordt, loopt u heerlijk ontspannen en licht bepakt met een dagrugzakje door het prachtige landschap. Om te kunnen oordelen hoe goed deze organisatie haar zaakjes regelt, boekten we in het eerste jaar meteen zelf een wandelvakantie bij hen en ....... we raakten verslaafd. We kunnen zomers niet meer op vakantie zonder in ieder geval een langeafstandspad te lopen. PERFECT!

Sinds deze zomer verkopen we ook fietsreizen met bagagevervoer in Schotland van Scottish Cycling Holidays, dat gerund wordt door een echtpaar met een fietsenspeciaalzaak. Ze doen dit al zo´n 30 jaar, kijken zelf de fietsen iedere keer na, brengen hem naar het eerste adres, geven de uitleg en halen hem ook zelf weer op. Onze eerste klanten waren meer dan tevreden over hun service en ..... ze hebben ook e-bikes.

>> meer informatie vindt u op: www.travellingwell.nl