UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

TravellingWELL.nl | TravellingWELL.nl vervult uw vakantiedromen

TravellingWELL.nl de Groot-BrittanniŽ specialist in reizen biedt haar klanten kwaliteit, persoonlijke aandacht en verrassende programmaīs, die voortkomen uit onze kennis van en liefde voor met name Schotland, maar Engeland en Wales zijn ons ook dierbaar. We werken samen met kleinschalige accommodatie adressen, waar u een warm welkom wacht.
bedrijf TravellingWELL.nl
adres Hofkampstraat 1A
plaats 7607NA Almelo
kvk
lid VvKR 12080
reisgarantieSTO

Onze thema's


Begeleide reizen

Cultuurreizen

Natuur reizen

Rondreizen

WandelreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

incentives

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Engeland

Groot-BrittanniŽ

Schotland

Wales

Over TravellingWELL.nl....wat we zoal doen


TravellingWELL.nl_foto1

TravellingWELL.nl stelt uw Groot-Brittannië reis op eigen gelegenheid samen op basis van uw wensen, zodat u optimaal kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Wilt u iedere dag wandelen of fietsen? Wij zorgen voor een mooie wandeling/fietstocht en leveren er een kaart + Nederlandse beschrijving bij.

Bent u dol op bezoeken aan bezienswaardigheden? Wij vragen u eerst waar uw belangstelling naar uit gaat en gaan op zoek naar net die plekken, waar uw hart van open gaat.

Ook voor vakanties voor gezinnen met kinderen hebben we allerlei mogelijkheden met activiteiten en bezienswaardigheden, die u allemaal aan zullen spreken. We kunnen in de  SYHA en YHA hostels (de Britse equivalent van Stay Okay hostels in Nederland) een kamer voor u boeken en op kleine camping/parkjes een stacaravan, tipi, trekkershut of een plaats voor uw eigen tent/caravan.

Wilt u uw hond graag meenemen op vakantie? Geen probleem, we hebben zo langzamerhand een behoorlijke lijst van vakantieadressen, waar dat gewoon kan en mag.

Wedden dat u de vele ´schatten´ van Groot-Brittannië ontdekt en een hele fijne vakantie hebt?

>> meer informatie vindt u op: www.travellingwell.nl

De TravellingWELL.nl Groepsreizen

TravellingWELL.nl_foto2

We hebben heel bewust gekozen voor groepsreizen  van 6 tot max. 7 deelnemers in een 9 pers. busje en we zijn zelf chauffeur en reisleider.

  • De flexibiliteit van zo´n klein groepje is heel groot, wat een enorm voordeel is.
  • Er is gelegenheid om extra dingen in te lassen als die op ons pad komen.
  • We kunnen op plekken komen, die onmogelijk zijn voor touringcars.
  • De groep kan voor maaltijden ook naar hele kleine gezellige adresjes.
  • Het verblijf is altijd in een kleinschalige B&B van zeer goede kwaliteit.

We razen niet als Japanse toeristen door het hele land, maar genieten intens van niet te lange ritten en wandelingen en bezoeken aan grote, bekende attracties, maar ook aan de kleine pareltjes, die hier in grote aantallen ontdekt kunnen worden. 

In 2016 zijn we tijdens de groepsreis door de Highlands of Scotland en Isle of Skye  getrokken en de gasten waren meer dan enthousiast.

Met een familie zijn we op verzoek van het oudste lid op allerlei plaatsen in Devon en Cornwall geweest, die haar na aan het hart lagen. Een geweldige ervaring voor de familie maar ook voor ons!

Hebt u zelf al een groepje van 6/7 personen, dan kunnen we ook voor u een reisje organiseren op een door u gekozen datum.

>> meer informatie vindt u op: www.travellingwell.nl

Trouwen of uw geliefde ten huwelijk vragen

TravellingWELL.nl_foto3

Omdat wij het door ons zo geliefde Schotland heel goed kennen, kennen we ook prachtige plekken waar u officieel kunt trouwen of een ceremonieel huwelijk af kunt sluiten. Natuurlijk zoeken we er dan ook accommodatie bij die helemaal bij u past en regelen we desgewenst een fotograaf, een bloemist, een doedelzakspeler en een plek om van het huwelijksdiner te genieten. Dit kan voor u tweeën alleen maar ook als u gasten mee wilt nemen.

Als trouwen in Schotland een beetje te veel van het goede is, maar u wilt er wel graag op een romantische plek uw geliefde ten huwelijk vragen en een accommodatie adres dat aan al uw wensen voldoet, dan kan dat natuurlijk ook, evenals de extra´s, die voor een huwelijksvoltrekking geregeld kunnen worden.

Vertel ons al uw wensen op dit gebied en we stellen een arrangement voor u samen, waarin D-day niet snel vergeten zal worden!

 

 

>> meer informatie vindt u op: www.travellingwell.nl