UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Undiscovered | Individuele rondreizen op maat

Undiscovered is dť specialist in individuele rondreizen naar Borneo, Filipijnen en Madagascar. De reizen van Undiscovered worden op maat samengesteld naar jouw wensen, waardoor elke reis uniek is. Waar andere reisorganisaties je het land laten zien, laat Undiscovered je het land beleven! Bekijk het uitgebreide aanbod en vraag een offerte aan voor jouw reis op maat.
bedrijf Undiscovered
adres Vlietweg 15
plaats 2266 KA Leidschendam
kvk 64792471
lid VvKR 13043
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Cultuurreizen

Duikreizen

Huwelijksreizen

Natuur reizen

RondreizenOnze soort reizen


individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Borneo

Filipijnen

Madagaskar

MaleisiŽ

Over Undiscovered....wat we zoal doen


Discover more

Undiscovered_foto1

Een reis is een ontdekking, een ervaring vol unieke belevingen en onverwachte ontmoetingen. Daarom is elke reis zo´n geweldig hoogtepunt in het leven. Undiscovered biedt uitzonderlijke belevingen in ongerepte bestemmingen en is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat, weg van de massa en geheel naar jouw wens. Wij kennen de onontdekte routes, locaties en bieden je buitengewone ontmoetingen aan, waardoor elke reis een erg bijzonder karakter krijgt. Al onze reizen zijn op basis van privé vervoer, hierdoor heb je meer vrijheid tijdens de reis om het land echt te beleven. Ontdek vandaag nog de wereld van Undiscovered.

>> meer informatie vindt u op: www.undiscovered.nl

Unieke belevingen

Undiscovered_foto2

Met Undiscovered kun je fantastische belevingen meemaken, waardoor jouw droomreis een onvergetelijke ervaring wordt. Dompel onder in het vriendelijke lokale leven van Borneo terwijl je al fietsend het platteland van Sabah verkent, geniet in de Filipijnen van paradijselijke schoonheid op een van de eilanden van Palawan met verborgen lagunes, dramatische rotsformaties en witte zandstranden, of maak een enerverende trekking dwars door de weidse vlaktes, natuurlijke oases en ruige kloven met lemuren van Isalo National Park in Madagascar. Bekijk onze website voor velen andere unieke belevingen en start met het plannen van jouw reis! 

>> meer informatie vindt u op: www.undiscovered.nl