UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Viva Velo | Fietsvakanties binnen Europa

Bij Viva Velo vind je individuele fietsvakanties binnen Europa waarin beleving centraal staat. Wij bieden enkel reizen aan die we zelf gemaakt hebben en waar we volledig achter staan, waardoor we de allermooiste pareltjes van ieder gebied of stad kunnen laten zien. Onze mooiste herinneringen zijn ontstaan tijdens deze vakanties. Ontdek, net als wij, de wereld op de fiets.
bedrijf Viva Velo
adres Pascalerf 80
plaats 5014 EW Tilburg
kvk 64276872
lid VvKR 16010
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Cultuurreizen

FietsreizenOnze soort reizen


individuele reizenOnze bestemmingen


BelgiŽ

Duitsland

Frankrijk

Spanje

Over Viva Velo....wat we zoal doen


Provence & Mont Ventoux

Viva Velo_foto1

Zelden is ergens meer wielerhistorie geschreven dan op de Mont Ventoux. Talloze momenten van euforie wisselden zich af met onvergetelijke tragedies op de flanken van de Kale Berg. Ga jij de uitdaging met dit maanlandschap aan en bereik je de top van deze heroïsche berg? Je wordt beloond met onwaarschijnlijk prachtige vergezichten, beloofd!

Maar fietsen in de Provence is meer dan de Mont Ventoux alleen. Het prachtige mediterraanse gebied vol geurige lavendelvelden en glooiende wijnvelden karakteriseert de Franse provincie. En vergeet ook zeker niet de vele middeleeuwse stadjes waar je de historie bijna nog kunt voelen. Dus ook als jij niet per se de Mont Ventoux wil beklimmen, beleef je een fantastische fietsvakantie in de Provence.

>> meer informatie vindt u op: www.vivavelo.nl