UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Walk Adventure | Wat is jouw volgende avontuur?

Reisorganisatie gespecialiseerd in begeleide wandelreizen voor iedereen. Service, kwaliteit en een persoonlijk karakter staan voorop. Reizen met een goed doordacht programma, met veel aandacht voor details. De aangeboden tochten hebben wij zelf altijd gelopen. Wij zijn bevlogen als het gaat om bijzondere bestemmingen
bedrijf Walk Adventure
adres Zuidersloot 54
plaats 1721 HL Broek op Langedijk
kvk 67104665
lid VvKR 16065
reisgarantieSTO

Onze thema's


Begeleide reizen

Cultuurreizen

Rondreizen

Spirituele reizen

WandelreizenOnze soort reizen


groepsreizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Frankrijk

Spanje

Over Walk Adventure....wat we zoal doen


Avontuurlijke trektochten

Walk Adventure_foto1

 Walk Adventure begeleidt met trots avontuurlijke en onvergetelijke trektochten over bijzondere paden en ongerepte natuur. Overnachtingen in karakteristieke accomodaties. 

 

- Veelzijdige 13-daagse reis naar Corsica, met 9 dagen begeleide Alpine trektocht GR20 Noord en 2 dagen ontspannen aan de kust van Corsica. 

Corsica geldt als een van de meest veelzijdige eilanden van de Middelandse zee, met in het binnenland woest hooggebergte en aan de kust zandstranden en rotsklippen. De Mythische GR20 is het pad de paden en is niet voor iedereen weggelegd. Het pad staat bekend als het zwaarste en mooiste wandelpad van Europa. Een schitterende en overgetelijke ervaring voor het leven.

 

- 8-daagse rondreis over de groene parel van de Canarische eilanden La Gomera. 

Het eiland ligt slechts 30km van Tenerife en is bijzonder om de vreemde en weelderige vegetatie, die de indruk geeft van een tropisch regenwoud. La Gomera is echt een paradijs voor wandelaars. Ons zorgvuldig selecteerde wandelroutes verkennen zowel de kust en de bergen, met spectaculaire uitzichten en verrassingen om elke hoek.

>> meer informatie vindt u op: www.walkadventure.nl

Compleet verzorgde wandelvakanties

Walk Adventure_foto2

Walk Adventure organiseert wandelvakanties waarbij u kunt genieten van fijne hotels, georganiseerde wandelingen en interessante excursies. Wij selecteren de mooiste wandelroutes voor uw reis

 

- Indrukwekkende 12-daagse groepsreis met culturele aspecten door de binnenlanden van Spanje. De Zilverroute is een combinatie van bedevaartroutes ´Via de la Plata´ vanaf Sevilla en ´Camino Sanabres´ richting Santiago de Compostella. 

Wij bezichtigen schitterende steden en plaatsen zoals Sevilla, Merida, Caceres, Salamanca, Zamora, Ourense en Santiago de Compostella. Een reis met totaal 9 fijne en karakteristieke overnachtingen van eenvoudige hostels tot luxe hotels. Een Spaans bekend touringcar bedrijf verzorgt de bustransfers van het begin tot het einde van uw reis.

 

- Een afwisselende spectaculaire 8-daagse reis in het zuiden van Andelusie met gevarieerde wandelingen, zoals een dagtocht over de Caminito del Rey, een verblijf in bergstad Ronda en dagtrip naar Malaga en Marbella. Tevens heeft u de tijd om te ontspannen op de stranden van de Costa del Sol.

 

>> meer informatie vindt u op: www.walkadventure.nl

Bijzondere bezinningstochten

Walk Adventure_foto3

Ben je op zoek naar ontspanning?

Vind je het lastig om momenten van rust in te lassen?

Wil je meer leren in het nu zijn?

Of voel je je weinig geaard?

Een uitdaging voor jezelf 

Om stil te staan bij jezelf en naar binnen te gaan

Hierdoor ga je meer contact maken met jezelf en je hart

Een inspiratie en spirituele ontwikkeling in een inspirerende omgeving

Walk Adventure organiseert jaarlijks wandelreizen om in balans met jezelf en anderen te komen.

 

Zoals een unieke 14-daagse begeleide stilte-pelgrimsreis in een kleine groep door het mooie Noord Portugal en het groene authentieke Galicië. Vanaf het moment dat onze pelgrimstocht van start gaat, zijn wij gezamenlijk in stilte om tot bezinning te komen. De tocht zal 12 dagen duren. Door alternatieve communicatiemiddelen, ons samenzijn, het delen, steunen, obstakels overwinnen en verbondenheid helpt ons om deze bijzondere en spiritueel persoonlijke tocht te volbrengen.

>> meer informatie vindt u op: www.walkadventure.nl