UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

Young Travel Company | Maatwerk in familiereizen

Ontdek de wereld door de ogen van je kind. Wij organiseren familierondreizen op maat naar Thailand, Vietnam, IndonesiŽ, Marokko, Zuid Afrika, MaleisiŽ, Sri Lanka en Suriname. Stel je gezinsvakantie samen zoals jij dat wilt!
bedrijf Young Travel Company
adres Parklaan 26
plaats 2132 BN Hoofddorp
kvk 66979803
lid VvKR 17006
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Cultuurreizen

Jongere reizen

Natuur reizen

Rondreizen

Safari reizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Borneo

IndonesiŽ

MaleisiŽ

Marokko

Thailand

Vietnam

Zuid-Afrika

Over Young Travel Company....wat we zoal doen


Onze filosofie

Young Travel Company_foto1

Young Travel Company biedt familiereizen op maat aan. Graag stellen wij reizen samen om met het gezin op pad te gaan. Onze reizen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen. Wij geloven dat reizen met kinderen niet alleen leuk is maar kinderen ook bewust maakt van de wereld om hen heen. Ze zien hoe andere mensen leven, wonen en wat ze geloven. Dit maakt hen toleranter en zorgt voor een bredere ontwikkeling. Het is fantastisch om met kinderen de wereld te ontdekken en te genieten van al het moois dat er te zien in. Samen ontmoet je vriendelijke en interessante mensen.

 

 

>> meer informatie vindt u op: www.youngtravelcompany.nl

Hoe werken wij

Young Travel Company_foto2

Ieder gezin is anders en ieder gezin vult zijn vakantie anders in. Het ene gezin gaat er actief op uit en vindt het niet erg om iedere dag vol gepland te hebben met activiteiten. Het andere gezin doet het liever rustig aan en geniet ook van een middagje aan het zwembad. Daarom maken wij graag reizen op maat, om zo een reis aan te bieden die past bij jullie gezin. 

Op onze site staan voorbeeldreizen zoals wij ze graag zelf zouden maken met onze kinderen. Daarnaast staan er tips en aanvullingen. De reis is volledig aan te passen aan jullie wensen. Ergens een langer of korter verblijf, een andere plaats erin of juist eruit, wel of geen excursies, alles is mogelijk.

Graag horen wij van jullie hoe jullie de reis zien en maken wij vrijblijvend een offerte voor jullie. Is de offerte niet helemaal naar wens? Ook dan zijn er weer aanpassingen mogelijk, net zo lang totdat de perfecte reis er ligt.

Een offerte kan worden aangevraagd via de website, email of telefonisch. Het aanvragen van een offerte is kostenloos en geheel vrijblijvend.

>> meer informatie vindt u op: www.youngtravelcompany.nl

Wat doen wij

Young Travel Company_foto3

Wij bieden familierondreizen op maat aan naar: Thailad, Vietnam, Indonesie, Maleisie, Zuid Afrika, Marokko, Suriname, Sri Lanka. Jullie overnachten in kleinschalige, sfeervolle accommodaties en reizen op de manier die gebruikelijke is in het land (huurauto, trein, minibus met chauffeur of binnenlandse vluchten). In iedere reis ondernemen jullie excursies en bezoeken jullie plaatsen waar het hele gezin van geniet.

>> meer informatie vindt u op: www.youngtravelcompany.nl