UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

mtbclinic.nl | avontuurlijke mountainbikereizen

De woeste Franse Cťvennen, een TransAlp naar de CŰte díAzur, singletrack dagtochten in Oostenrijk en Zwitserland of de unieke Trans Mont Blanc. Onder leiding van ervaren mountainbikegidsen beleef je een topweek. Van sportieve beginner tot ervaren berggeit, vrouw of man. Over aantrekkelijke trails waarbij je geen huishoudelijke zorgen hebt want alles wordt tot in de puntjes voor je verzorgd.
bedrijf mtbclinic.nl
adres G. Borsesiusplein 19
plaats 6821 JA Arnhem
kvk 09159808
lid VvKR 11045
reisgarantieSTO

Onze thema's


Begeleide reizen

FietsreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

groepsreizen

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


Frankrijk

Oostenrijk

Zwitserland

Over mtbclinic.nl....wat we zoal doen


Met de Mountainbike op weg!

mtbclinic.nl_foto1 Er zijn altijd redenen tot uitstel, maar een fantastische buitenlandse mountainbikebeleving kan je niet laten schieten. Zoín ervaring van je leven is dichterbij dan je denkt. MTBCLINIC.NL organiseert spectaculaire mountainbikereizen met een mix van actieve begeleiding, uitdagende routes, optimale verzorging en maximale ontspanning. Als professionele mountainbikers die het hele jaar intensief met deelnemers op pad zijn, zetten zij deze ervaring in tijdens de buitenlandse reizen waardoor iedere deelnemer een perfecte week beleeft. Tijdens deze reizen verbrand je veel calorieŽn maar tank je voor een jaar weer nieuwe energie!

De woeste Franse Cťvennen, een TransAlp naar de CŰte díAzur, singletrack (familie) dagtochten in Oostenrijk en Zwitserland of de unieke Trans Mont Blanc.

Alles is tot in de puntjes geregeld. Ďs Morgens een uitgebreid ontbijt, de lunch wordt klaar gemaakt en de uitgebreide avondmaaltijden zijn gevarieerd. De begeleiders staan klaar om je mountainbike af te stellen voor de volgende dag. Met het juiste gereedschap en ervaring worden eventuele reparaties snel uitgevoerd.

Alles in een gezellige, relaxte sfeer want het leven om het mountainbiken is net zo belangrijk als het mountainbiken zelf. Of je nu een sportieve beginner of ervaren berggeit bent, vrouw of man, je beleeft een fantastische week!
>> meer informatie vindt u op: www.mtbclinic.nl