UW SELECTIE: | | | Aantal reisorganisaties in uw selectie: 1

opDroomreis.nu |

opDroomreis.nu is een kleinschalige touroperator met reizen naar Amerika, Canada, AustraliŽ en Nieuw-Zeeland. We willen jouw droomreis verwezenlijken en gaan daarbij uit van jouw wensen. We verzorgen individuele rondreizen naar onze bestemmingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak nu jouw droomreis!
bedrijf opDroomreis.nu
adres Griendweg 90
plaats 3826 BS Amersfoort
kvk 65405536
lid VvKR 16026
reisgarantieGGTO

Onze thema's


Camperreizen

Cultuurreizen

Natuur reizen

Noorderlicht reizen

RondreizenOnze soort reizen


gezinsvakanties

incentives

individuele reizen

maatwerk reizenOnze bestemmingen


AustraliŽ

Canada

Nieuw-Zeeland

Verenigde Staten

Over opDroomreis.nu....wat we zoal doen


Individuele rondreis Noord-Amerika

opDroomreis.nu_foto1

opDroomreis.nu heeft een groot aanbod aan reizen naar Noord-Amerika. Jouw droomreis; daar staan we voor! Dat betekent dat er weliswaar voorbeeldreizen op onze website vindbaar zijn, maar dat alles bij opDroomreis.nu maatwerk is. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het voor je regelen. Van Alaska tot Hawaii, of je nu naar Canada of Amerika wil, een stedentrip naar New York in combinatie met het een rondje Nationale Parken, de helderblauwe meren, gigantische gletsjers en sprookjesachtige regenwouden van West-Canada, van onontdekt Oregon en Washington State naar de Oostkust van Amerika. Of het nu om een korte(re) trip van 2 weken of een lange reis van meerdere maanden gaat; we denken met je mee en stellen op basis van jouw wensen jouw droomreis samen. Laat je inspireren op onze website en neem daarna gerust contact met ons op. Dan kunnen we jouw droomreis gaan samenstellen.

>> meer informatie vindt u op: www.opdroomreis.nu

Individuele rondreis Nieuw-Zeeland

opDroomreis.nu_foto2

opDroomreis.nu heeft een ongelimiteerd aanbod aan reizen naar Nieuw-Zeeland. Jouw droomreis; die willen we realiseren! Dit betekent dat we vanuit jouw wensen en dromen vertrekken met jouw budget als kader. Of je nu met een camper wilt reizen, in bijzondere Bed & Breakfasts in ongerepte gebieden wenst te overnachten, of een privéchauffeur/motor coach bus gedurende jouw droomreis als vervoersmiddel wilt gebruiken; het kan allemaal! Van low-budget vakantie tot enorm luxe reis; opDroomreis.nu stelt jouw droomreis samen.

>> meer informatie vindt u op: www.opdroomreis.nu

Individuele rondreis AustraliŽ

opDroomreis.nu_foto3

Wat is Australië toch een prachtig mooi land! Het ligt aan de andere kant van de wereld en het is een relatief makkelijk land om een individuele rondreis door te maken. Maar, het is zo enorm groot, dat een goed advies niet weg is. Waar moet je beginnen met plannen? We helpen je graag om keuzes te maken, passende accommodaties te vinden en bijzondere excursies die jullie reis een extra beleving geven. De tijd die je ongeveer nodig hebt in Australië om genoeg tijd te hebben om in alle rust rond te rijden en te genieten van de omgeving is zo´n 4-5 weken. Maar, mochten jullie meer tijd hebben, dan kun je meerdere delen in Australië combineren of juist een aantal weken Nieuw-Zeeland aan jullie reis toevoegen. Er zijn veel mogelijkheden - ook qua budget - die we graag met je bespreken. Laat je inspireren op onze website en vervolgens kunnen we jullie ideale reis naar Australië gaan samenstellen.

>> meer informatie vindt u op: www.opdroomreis.nu