UW SELECTIE: alle landen | sluit Agrotoerisme |
alle types | wis alles
agrotoerisme

Agrotoerisme

foto: Agro Natura
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

PUUR treinreizen | specialist in treinvakanties Zwitserland

Zwitserland is de ideale bestemming om per trein te ontdekken. U reist per wereldberoemde treinen als de Glacier Express en Bernina Express. Naar het hoogste treinstation van Europa met de Jungfraubahn of met de Pilatusbahn, de steilste tandraadbaan ter wereld. Tijdens de treinreis zijn de hotelovernachtingen, ontbijt , treintickets en diverse excursies inbegrepen.

Earth Tracks / Turkije Natuurlijk | Kleinschalige wandelreizen en actieve reizen

Earth Tracks is de wandelspecialist voor bijzondere wandelreizen, wandelvakanties en actieve reizen in en aan de randen van Europa. Kleinschalig & persoonlijk! Wij nemen je mee naar onbekendere streken van Europa en de randen hiervan. Gebieden waar wij zelf erg enthousiast over zijn! Earth Tracks biedt groepsreizen, single reizen, individuele reizen en reizen op maat.

HYNSPA REIZEN | hYnspaÖ een inspirerende reis!

Alhoewel veel mensen Spanje als vakantiebestemming kiezen, blijven veel verrassende plekjes bijna onbekend. Zon, zee en strand zijn zeer in trek. Maar het prachtige schiereiland heeft nog zoveel meer moois te bieden! Het is niet voor niets dat Spanje het op ťťn na grootste aantal plaatsen heeft, dat door UNESCO als werelderfgoed is erkend. Wilt u Spanje (her)ontdekken? Wij staan voor u klaar!

Puur KroatiŽ | Bijzondere vakantieadresjes, weg van de massa

Bijzondere vakantieadresjes in het prachtige KroatiŽ vind je bij Puur KroatiŽ. Wil je het net even anders, weg van de massa? Dan ben je hier aan het juiste adres!

VakantiePortugal.nl | De Portugal Specialist

Vakantie Portugal biedt een groot aanbod Fly Drives, Rondreizen en Vakanties naar Portugal; Lissabon, Porto, Alentejo, Algarve, Midden en Noord Portugal. Verblijf in unieke accommodaties zoals Pousadas, Solares, Quintas en Casas tijdens een bijzondere rondreis. Door dat wij alleen in Portugal specialiseren hebben we veel kennis in huis en kunnen we de mooiste reizen op maat samenstellen.

Agro Natura | Ontdek ongerept Polen of het ruige Noorwegen

Agro Natura ontwikkelt prachtige, kleinschalige, en uitdagende natuurvakanties in Polen en Noorwegen. Wandelen, fietsen, kanoŽn, vogelen, sneeuwwandelen en nog veel meer... Er wordt zoveel mogelijk bij lokale bewoners overnacht.

Mijn SloveniŽ | Ontdek, boek, vertrek

Wij brengen SloveniŽ naar jou en jou naar SloveniŽ. Mijnslovenie.com is een gids voor je vakantie in SloveniŽ, afgestemd op jouw wensen. // Ontdek en leer alles over bestemmingen, accommodatie en ervaringen in SloveniŽ. // Begin het avontuur met ons professioneel advies. // Boek: selectie van top aanbieders + gratis reisplan op maat.

Spanje Natuurlijk | Vakantie in de mooiste natuur van AndalusiŽ

Spanje Natuurlijk verhuurt vakantiehuizen in de Alpujarras aan de voet van de Sierra Nevada en in natuurgebied Cabo de Gata aan zee. Prachtige gebieden waar toerisme klein is en de natuur overweldigend. Als Nederlanders wonend in AndalusiŽ, kennen wij de mooiste plekjes en wijzen we je graag de weg.