UW SELECTIE: alle landen | sluit Architectuur reizen |
alle types | wis alles
architectuur

Architectuur reizen

foto: Y. Repko Travel
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Asociaciůn Iberoamericana Eindhoven | Wij verspreiden de Spaanse taal en cultuur

Wij zijn een vereniging zonder winstbejag. Ons doel is de Spaanse taal en cultuur in zo breed mogelijke kring te verspreiden. Om dit doel te bereiken geven wij taalcursussen en organiseren wij onder andere lezingen, filmavonden en architectuurreizen.

A-Ropa | Bangladesh, Birma, China: Themes to Travel

A-Ropa: Unieke thematische reizen naar het onontdekte Bangladesh. Theeproductie, wetlands, rijstbouw, uitgestrekte mangrovebossen en tijgers, in twee schitterende reizen ervaart u alle aspecten van dit fascinerende land. Daarnaast biedt A-Ropa reizen aan naar Myanmar en China. Alle reizen zijn anders dan anders en worden gevormd rond een voor de ontwikkeling van dat land bepalend thema.

BETje individuele reizen | India, Nepal, Bhutan, Sri Lanka: op uw maat

Cuisine et culture | originele stedentrips voor groepen

De stedentrips van Cuisine et Culture zijn een mooie mix van īCuisineī en īCultureī, met themaís als kunst, architectuur, muziek en gastronomie. Daarnaast bieden de programmaīs verrassende activiteiten die exclusief voor onze deelnemers worden georganiseerd. Een stedentrip met Cuisine et Culture is een onvergetelijke ervaring!

Classic Travel Agency | Ontdek de oude beschaving van PerziŽ

Expert in culturele reizen naar Iran om de oude beschaving van PerziŽ te ontdekken. Wij organiseren unieke individuele reizen, reizen op maat en groepsreizen voor min. 10 tot max. 15 personen. Onze reisorganisatie vind dat aandacht voor de reiziger voorop staat, waarbij wij u meenemen naar de lokale bevolking om de hartelijkheid en gastvrijheid van dichtbij te proeven.

BDL-Grouptravel | Groepsreizen op maat!

BDL-Grouptravel organiseert groepsreizen/incentives op maat voor bedrijven, verenigingen, in welk groepsverband u ook maar op reis wilt. Een reis met uw personeel, uw relaties, uw leveranciers, etc. zorgt voor nieuwe teamspirit en is een geweldige boost voor de samenwerking. BDL-Grouptravel is uw ervaren rots in de branding bij de organisatie van uw groepsreis. Van eerste idee tot terugkomst!