UW SELECTIE: alle landen | sluit Dolfijnreizen |
alle types | wis alles
dolfijn

Dolfijnreizen

foto: EnJoy Dolfijnreizen
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Reisorganisatie Malta Advies | Gespecialiseerd in reizen naar Malta!

Reisorganisatie Malta Advies is dť Malta specialist van huis uit. Jarenlange ervaring met Malta en Gozo en ruime kennis van dit Mediterrane land in de Middellandse zee stellen ons in staat u kennis te laten maken met de eindeloze cultuur, de veelbewogen geschiedenis, de schitterende natuur met zijn rotslandschappen en de culinaire rijkdom van het prachtige Malta.

Delta Safari | Natuurreizen, vaarexcursies en dagtochten

Delta Safari is een kleine reisorganisatie die natuurreizen, vaarexcursies en dagtochten organiseert. Om indrukwekkende natuur te zien, hoef je niet naar de andere kant van de wereld te reizen. Broedende papegaaiduikers in Engeland, duikende jan-van-genten op de Noordzee, honderden dolfijnen in de Golf van Biskaje, bevers en zeearenden in de Biesbosch. Beleef het met Delta Safari.

Zwemmen met Wilde Dolfijnen | ontdek de magie van deze onderwaterwereld

Ga met ons mee naar Sataya, het grootste dolfijnenrif in de Rode Zee, ver in het zuiden van Egypte. De hele week aan boord van een luxe boot heb je kans om dagelijks te zwemmen met vele dolfijnen in hun natuurlijke habitat. Snorkelend ontdekken we het prachtige koraalrif met zijn schat aan kleurrijke vissen, en gaan we op zoek naar zeeschildpadden en mantaīs. Zorgeloos en veilig.

En-Joy Dolfijnreizen | ZWEMMEN MET VRIJE DOLFIJNEN

Zwemmen met dolfijnen in de Rode Zee (Egypte) Een reis van je leven, die je kan raken in heel je wezen. Dolfijnen zijn prachtige dieren om naar te kijken, mee te zwemmen en ze dragen grote wijsheid en liefde met zich mee. Zes dagen verblijf je op een boot binnen een groot rif op de rode zee. Alle kans en tijd dus om de dolfijnen, de prachtige koralen en de vissen te bewonderen in een relaxte sfeer