UW SELECTIE: alle landen | sluit Golfreizen |
alle types | wis alles
golfen

Golfreizen

foto: West Algarve Golf
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Authentic Golf | Unique Golf Trips To Authentic Destinations

Boek hier uw golfreis naar de meest unieke golfbanen in Groot-BrittanniŽ. Onze specialisten zijn officiŽle PGA professionals en hebben zelf op alle aangeboden golfbanen gespeeld.Door hun kennis hebben wij voor u altijd een passend pakket om de ideale golfreis aan te bieden.Kijk voor alle mogelijk op www.authentic.golf

Training&Travel | incentives & groepsreizen Europa

2/3/4 daagse incentives en groepsreizen naar leuke bestemmingen in Europa. De reizen zijn een combinatie van doe activiteiten, cultuur snuiven en lekker culinair genieten. Zeer geschikt voor bedrijfsgroepen die aan binding willen doen, iets te vieren hebben of een combinatiereis willen samen met een vergadering of scholing.

Travel4Reasons | Specialist in reizen naar de UK en Ierland!

Travel4Reasons is uw specialist voor thematische reizen als musical-, voetbal-, whisky-, golf-, culinair-, natuur-, camper-, Outdoor-, Beatles reizen of een combinatie van bovenstaande zaken. Volledig verzorgd, bewezen kwaliteit en origineel!

Kaipara Reizen | Groepsreizen en Maatwerkreizen

Kaipara Reizen is er voor Nederlanders en Vlamingen die op zoek zijn naar kleinschalige groeps- en autoreizen. Wij zijn expert in comfort en luxe reizen naar Nieuw Zeeland, West-Canada en dichter bij huis Schotland & Wales. Wilt u genieten van natuur, rust en ruimte, zonder concessies te doen aan comfort, dan bent u bij ons aan het juist adres.

West Algarve Golf | Maatwerk - en groepsreizen.

West Algarve Golf en Golftrips.nu bieden volledig verzorgde vakanties naar Portugal,Madeira,Azoren, Spanje, Polen en TsjechiŽ. We zijn gespecialiseerd in maatwerkreizen en groepsreizen! Dť combinatie van racen, zeilen, karten, vliegen, golfen, luxe accommodaties, speciale autohuur, privť-kok, meet & greet.Laat je inspireren en verrassen!

GolfTrip4U | Voor top golfreizen op mooie locaties

Onze dienstverlening is gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring in het organiseren van golfreizen, golfdagen en golfclinics. Naast een eerlijke prijs krijgt u bij ons de service die u als klant verdient.

Mondia Travel B.V. | Golfreizen Specialist

Golfreizen.nu is een specialist in het aanbieden van golfvakanties. Service, stiptheid, een persoonlijke benadering en een snel antwoord op al uw vragen zijn onze sleutelwoorden waar we zeer veel belang aan hechten. Via onze website heeft u een idee wat we u allemaal kunnen aanbieden, maar neem gerust contact met ons op indien u een specifieke vraag heeft.