UW SELECTIE: alle landen | sluit Motorreizen |
alle types | wis alles
motor

Motorreizen

foto: Aventuro motorreizen
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

NEXT motorreizen | Spectaculaire Motorvakanties(Europa)

NEXT motorreizen combineert de voordelen van groepsreizen met individueel motorrijden.Je rijdt de routes zelfstandig (of met je eigen groep) in je eigen tempo. Je NEXT motortoertochten zijn allemaal voorgereden en voeren je over toeristische landweggetjes, rivierdijken, door bossen, over heide, door dorpen, langs rivieren of over passen naar je eindbestemming waar een goed bed voor je klaar staat.

DOE reizen | DOE-reizen is er echt voor iedereen

DOE-reizen is een Nederlandse touroperator voor mensen met een handicap en hun omgeving. Wij willen reizen bereikbaar maken voor iedereen.

Baltico-BalticFerries | Individuele Auto- & Motorreizen

BalticFerries organiseert individuele auto- of motor rondreizen inclusief ferryīs naar de Baltische landen (Estland, Letland, Litouwen) Polen, Finland, Rusland & Zweden. Omdat we de reizen op maat maken zijn aanpassingen/ uitbreidingen altijd bespreekbaar. http://balticferries.nl/auto-motorreizen/rondreis-baltische-staten/

Lukas Ruiter Production | Wij maken motorroutes naar uw wensen!

Wij organiseren motorreizen door Groot-BrittanniŽ. Met ruim 40 jaar ervaring in Groot-BrittanniŽ kunnen wij ons specialisten noemen en willen onze ervaring en kennis graag delen met onze klanten. Wij maken werk van jouw motorvakantie! Motorvakanties op maat of pakketreizen? Kijk op onze website voor meer informatie.

Marokko Maatwerk | Marokko Maatwerk - waar nog geen ander kwam

Marokko Maatwerk Reizen is gespecialiseerd in reizen op maat in de zuidelijke bergen en woestijnen van Marokko. Profiteer van 30 jaar ervaring. Al of niet met gids. Offroad (motor - 4x4), allroad en road. Avontuurlijk, sportief, je hobby beoefenen? Op zoek naar bezinning? Er is veel mogelijk. Van basic tot zeer luxe en alles er tussen in. We luisteren goed en denken mee. Merhaban, welkom!

Enjoy! Motorreizen | De meest aantrekkelijke motorreizen in Europa

Enjoy! Motorreizen organiseert zowel individuele- als groepsmotorreizen door Europa. We kenmerken ons door een scherpe prijs en goede kwaliteit van zowel het verblijf als de routes. Ook bieden we enduro motorreizen en sneeuwscooter safari's in TsjechiŽ, Polen en Slowakije aan. Bekijk ons mooie aanbod op de site en laat je overtuigen!

RusReis.nl | Budget- tot zakenreis naar Rusland/Belarus

RusReis.nl helpt je je droomreis verwezenlijken. Van visum tot accommodatie en transport, of slechts wat je daarvan zelf niet hebt kunnen regelen. Rusland en Belarus (Wit-Rusland). www.rusreis.nl, www.russischvisum.nl, www.belarusvisum.nl

GOA Travel | No highways but scenic motor-byways worldwide

bikethebest is als internationale aanbieder van begeleide en zelfstandig uitgevoerde motortoertochten gespecialiseerd in arrangementen voor de VS en andere landen. Onze specialiteit: motorreizen in combinatie met vrijetijdsactiviteiten. Wij verzorgen onze arrangementen op maat als pakketreis met betrouwbare Duitse reisgaranties. Op wens begeleiden onze ervarene reisgidsen de ondernemende bikers.