UW SELECTIE: alle landen | sluit Mountainbike reizen |
alle types | wis alles
mountainbiken

Mountainbike reizen

foto: Bike Travel
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Mijn SloveniŽ | Ontdek, boek, vertrek

Wij brengen SloveniŽ naar jou en jou naar SloveniŽ. Mijnslovenie.com is een gids voor je vakantie in SloveniŽ, afgestemd op jouw wensen. // Ontdek en leer alles over bestemmingen, accommodatie en ervaringen in SloveniŽ. // Begin het avontuur met ons professioneel advies. // Boek: selectie van top aanbieders + gratis reisplan op maat.

Voordelig Hongarije | Actieve Vakanties in een mooie omgeving

Wij bieden rondreizen van 1 week op 2 locaties en 2 weken op 4 locaties aan in Hongarije, hierbij kan men kiezen uit de volgende varianten: - Adventure - Mountainbiken - Wandelen Ook bieden we kampen aan van 1 week op 1 vaste locatie, hierbij kan men kiezen uit de volgende kampen: - Adventure - Mountainbiken - Wandelen Tevens bieden we een toer fiets tocht van 1 week aan in de buurt van de Tisza

Diamantina Bike | MTB tochten door ongerepte natuur in BraziliŽ

Bike met ons mee in de sporen van de diamantzoekers in het Nationaal Park Chapada Diamantina. Dit wonderschone gebied ligt in de staat Bahia in BraziliŽ. Waanzinnige singletracks, onverharde wegen en heerlijke downhills worden afgewisseld met watervallen, riviertjes, tafelbergen en koloniale diamantdorpjes. De regio is bij uitstek een mountainbikeparadijs!

Global Cyclist | Grensloze fietsvakanties

Reisorganisatie c.q. reisbureau met een persoonlijke benadering en passie voor recreatieve en soms fysiek uitdagende fietsvakanties en mountainbike reizen. Geschikt voor individu, groep, vrienden of gezin. Aanbod van bestemmingen over de hele wereld.

Vasa Sport B.V. | Sportieve reizen beginnen hier

Kies uit een groot aanbod sportieve mountainbikereizen, racefietsreizen en langlaufreizen. We nemen je mee over de mooiste (autoluwe) wegen, vetste mtb trails en prachtige langlaufbestemmingen. Mountainbiken, racefietsen en langlaufen doe je op je eigen niveau want op elke reis hebben we routes/lessen voor verschillende niveaus. Wij regelen de randzaken zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten.

Crusj | Meeting Friends

Crusj is de reisorganisatie voor hoger opgeleidde singles die zin hebben om op vakantie te gaan maar ....met wie? Je vrienden zijn gesetteld of kunnen niet in de periode wanneer jij wil. Niet op vakantie gaan is natuurlijk geen optie voor je. Geen paniek, want in dat geval ben je bij Crusj aan het juiste adres!

Maroc Travel | Ontdek het ťchte Marokko - actieve reizen

Bijzondere Marokko reizen; natuur, cultuur & avontuur. Wandelen in Marokko? Een city-dream-trip naar Marrakech? Een excursie naar het Atlas gebergte of een rondreis naar de woestijn. Langs de koningsstedenī als een sultanī? Mountainbike, wandelen met ezeltjes (muildieren), eenvoudig of naar de hoogste berg Jebel Toubkal? Het kan allemaal. Ontdek de geuren en kleuren van magisch Marakech & meer.

Bike Travel | Toerfiets-, MTB- en racefiets-vakanties

Bike Travel is al sinds 19 november 1997 aanbieder van fietsreizen naar verschillende bestemmingen in Europa.