UW SELECTIE: alle landen | sluit Noorderlicht reizen |
alle types | wis alles
noorderlicht

Noorderlicht reizen

foto: Fru Amundsen
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Sherpa Reizen | Ga jij de uitdaging aan?

Al onze reizen bevatten prachtige uitdagingen! Van het beklimmen van de Kilimanjaro tot een week geen stromend water en electriciteit. Of wat dacht je van het trotseren van termperaturen tot -30 in Fins Lapland? Je bent bij ons veel in de natuur en gaat prachtige uitdagingen aan die je nooit mee vergeet. Durf jij het aan?

TravelPA | TravelPA handcrafted travel experiences

TravelPA is niet zomaar een reisbureau of touroperator. Uw reis stellen wij voor u geheel op maat samen. Daarmee is uw reis 100% uniek. Heeft u al een concreet idee? Vertel het ons! Weet u nog niet waar u naar toe wilt? Wij brengen u graag op ideeŽn en geven u betrouwbaar advies. Welke reis of luxe vakantie u ook gaat maken, wij ontwerpen uw droomreis, familievakantie of rondreis van A to Z.

opDroomreis.nu |

opDroomreis.nu is een kleinschalige touroperator met reizen naar Amerika, Canada, AustraliŽ en Nieuw-Zeeland. We willen jouw droomreis verwezenlijken en gaan daarbij uit van jouw wensen. We verzorgen individuele rondreizen naar onze bestemmingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak nu jouw droomreis!

Fru Amundsen | Ontdek Noorwegen!

Fru Amundsen organiseert bijzondere reizen naar Noorwegen. Buiten de gebaande paden maar ook langs bekende hoogtepunten, net even anders zodat u het ťchte Noorwegen ervaart. Of u nu meereist met een van onze kleine groepen of bij een arrangement op maat: wij staan voor een goed doordacht programma met veel aandacht voor detail. Reist u met ons mee?

Nordic Vision Fotoreizen | Geef verbeelding de ruimte!

Nordic Vision organiseert inspirerende fotoreizen naar ScandinaviŽ, Schotland, Frankrijk en China. De reizen worden begeleid door professionele fotografen en zijn geschikt voor iedereen die zich fotografisch verder wil ontwikkelen. In kleine groepen nemen we de tijd voor techniek, maar vooral voor het fotografisch leren kijken naar je omgeving. Plezier hebben in fotografie staat echter voorop!

P&S Visreizen | Visreisbureau met 25 jaar ervaring

Visreizen naar o.a. Noorwegen, Zweden, Ierland voor de zeevisser en de zoetwatervissen. Vissen op Kabeljauw, Koolvis, Heilbot, maar ook snoek en zalm en forel. Ook voor kleine groepjes en individuele sport vissers zijn er de volledig verzorgde groepsreizen naar Noorwegen.