UW SELECTIE: alle landen | sluit Schoolkamp reizen |
alle types | wis alles
schoolkampen

Schoolkamp reizen

foto: Active Adventure
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Authentic Italia | Groepsreizen op maat naar ItaliŽ

Thuis in diverse Italiaanse steden, kustgebieden en natuurparken. Experts in het organiseren van groepsreizen op maat naar ItaliŽ, ons 2e thuis, wij spreken de taal vloeiend, kennen onze leveranciers en alle accommodaties zijn door ons persoonlijk gecheckt! Als reiziger geeft dit rust en zekerheid, tijdens de reis zijn wij in ItaliŽ aanwezig en 24/7 bereikbaar.

Active Adventure | Met een groep op reis | wintersport

Active Adventure is gespecialiseerd in het organiseren van wintersport reizen naar Winterberg, Frankrijk en Oostenrijk. In de zomerperiode organiseren we schoolkampen op Texel en schoolreizen door heel Nederland. Het hele jaar door verhuren wij touringcars voor vervoer van groepen. Dit kan voor een dagreis zijn of een meerdaagse in binnen- en buitenland. Tevens pendel met onze eigen Winterliner.

UCPA | Avontuurlijke winter- en zomersportvakanties

UCPA.nl organiseert all-in zomersport en wintersport vakanties in Frankrijk. UCPA is een grote Franse reisorganisatie met een uniek low budget all-in concept waarbij accommodatie, maaltijden, materiaalhuur en instructie altijd is inbegrepen. Het concept is uiterst geschikt voor avontuurlijke jongeren en voor groepen tot wel 500 personen!