UW SELECTIE: alle landen | sluit Survival reizen |
alle types | wis alles
survival

Survival reizen

foto: Active Adventure
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Active Adventure | Met een groep op reis | wintersport

Active Adventure is gespecialiseerd in het organiseren van wintersport reizen naar Winterberg, Frankrijk en Oostenrijk. In de zomerperiode organiseren we schoolkampen op Texel en schoolreizen door heel Nederland. Het hele jaar door verhuren wij touringcars voor vervoer van groepen. Dit kan voor een dagreis zijn of een meerdaagse in binnen- en buitenland. Tevens pendel met onze eigen Winterliner.

Sherpa Reizen | Ga jij de uitdaging aan?

Al onze reizen bevatten prachtige uitdagingen! Van het beklimmen van de Kilimanjaro tot een week geen stromend water en electriciteit. Of wat dacht je van het trotseren van termperaturen tot -30 in Fins Lapland? Je bent bij ons veel in de natuur en gaat prachtige uitdagingen aan die je nooit mee vergeet. Durf jij het aan?