UW SELECTIE: alle landen | sluit Zeilreizen |
alle types | wis alles
zeilen

Zeilreizen

foto: Corfu Vakanties
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

Singles Enzo | Alleen boeken, samen genieten!

Alleen op vakantie gaan is niet altijd gemakkelijk. Natuurlijk, je kunt aansluiten bij een vakantie van familie of vrienden, maar vaak geeft dat een gevoel van het Ďvijfde wiel aan de wagení. Wil je graag contact met medereisgenoten, maar niet te veel Ďverplichtingení? Wij bieden met op maat gemaakte reizen, weekendbreaks en wandelingen.

MAVI Travel | Blue Cruises met een plus

Naar Zuidwest Turkije en Griekenland, maar dan weg van de drukte en gebaande paden? Maak dan een onvergetelijke Blue Cruise met MAVI Travel! Op onze schepen verkent u de fraaie kust en heldere turquoise wateren. Wij organiseren kleinschalige groepsreizen op comfortabele klassieke zeilschepen. Verlenging mogelijk in boetiekhotel. Graag ontvangen wij u op deze prachtige reis.

Corfu Vakanties | Griekenland op z'n best!

Bijzondere en sfeervolle zon-zee-strand en sportieve vakanties op Corfu, Ithaki, Lefkas, Kefalonia, Paxos en het vasteland; Zagoria-Epirus. Fietsvakanties, wandelen, Corfu Trail, duiken en zeilen. Individuele- en maatwerk reizen, gezinsvakanties.

Adriatic Vakanties | Bijzondere en actieve vakanties

Bijzondere en actieve vakanties aan de Adriatische Zee. Met ons kun je zeilen, fietsen, wandelen en steden bezoeken. Of gewoon genieten van de zon en strand in een bijzonder pittoresk huis, camping of zelfs vuurtoren. We organiseren culinaire en wijn reizen waarmee je het land dat je bezoekt op zijn best leert kennen.

Deniz Travel | Turkije, maar dan anders: Luxe op het water!

Ben jij een levensgenieter die houdt van rust, kabbelend water en natuur? Laat je je graag verwennen in een luxe ambiance? Onze Blue Cruises in het schitterende Turkije brengen het beste van alle werelden bij elkaar. Afgelegen baaien en stranden, authentieke dorpen, fascinerende landschappen, overweldigende natuur met unieke flora en fauna, een overheerlijke keuken en een zeer rijke cultuur, onze Blue Cruises hebben het allemaal!

Artemis Body&Mind | Yoga reizen

Kom genieten van dagelijks yoga, meditatie en mindfulness in een prachtige omgeving, onder leiding van deskundige Nederlandstalige yogadocenten. Neem letterlijk en figuurlijk afstand van je drukke leven thuis en kom helemaal tot rust.

Njoy reizen | Dť specialist voor 50+ singlereizen

Ben je 50+, single of reis je alleen? Dan ben je bij Njoy reizen aan het juiste adres. Door het ruime aanbod van geheel verzorgde 50+ en 70+ singlereizen is er altijd wel een reis te vinden die bij je vakantiewensen en -budget aansluit. Welke reis je ook kiest, ťťn ding is zeker, je kiest voor een reis vol onverwachte ontmoetingen, onvergetelijke reismomenten en nieuwe vriendschappen.