UW SELECTIE: sluit
BraziliŽ | alle thema's | alle types | wis alles
brazilie - Diamantina Bike

BraziliŽ


Brazilie is een prachtig land met vele gezichten. Eťn van die gezichten is het Nationaal Park Chapada Diamantina. Het Nationaal Park Chapada Diamantina bevindt zich in de staat Bahia op ruim 400 km van Salvador. Het park heeft een grootte van ongeveer 100 km bij 40 km. Het gebied heeft een geologische geschiedenis van meer dan 1,8 miljard jaar. De oceaan, regen en wind heeft duidelijke sporen in deze regio achtergelaten. Rivieren, canyons, tafelbergen, grotten en watervallen kenmerken deze streek. Bergtoppen hier reiken tot 1600 meter.
foto: Diamantina Bike | tekst: Diamantina Bike
facebook
zoekterm (max 20 tekens):


Nieuwsbrief
Wij geven regelmatig een nieuwsbrief uit.
Als u hier uw e-mailadres invult dan ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van (nieuwe) bestemmingen, eventuele calamiteiten of gewoon interessante feiten en tips van onze leden.
Voeg uw e-mailadres toe aan de maillinglijst

Wat is de VvKR?
We zijn De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. We staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

* Persoonlijke benadering
* Betrokken en deskundig
* Grote expertise en kennis
* Reisvoorwaarden en garantieregeling

Klantvriendelijk Vertrouwd Professioneel Betrokken Persoonlijk Specialistisch Kleinschalig


Waarom op reis met ťťn van onze leden?
U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan ons reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.


WAAR KOMT U ONS TEGEN?

 

 


REISGARANTIE
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen.
ggto sto-reisgarantie

Uw reisorganisaties in beeld

P&S Visreizen | Visreisbureau met 25 jaar ervaring

Visreizen naar o.a. Noorwegen, Zweden, Ierland voor de zeevisser en de zoetwatervissen. Vissen op Kabeljauw, Koolvis, Heilbot, maar ook snoek en zalm en forel. Ook voor kleine groepjes en individuele sport vissers zijn er de volledig verzorgde groepsreizen naar Noorwegen.

Diamantina Bike | MTB tochten door ongerepte natuur in BraziliŽ

Bike met ons mee in de sporen van de diamantzoekers in het Nationaal Park Chapada Diamantina. Dit wonderschone gebied ligt in de staat Bahia in BraziliŽ. Waanzinnige singletracks, onverharde wegen en heerlijke downhills worden afgewisseld met watervallen, riviertjes, tafelbergen en koloniale diamantdorpjes. De regio is bij uitstek een mountainbikeparadijs!

Hemingstone Travel |

Wij ontwikkelen op basis van een vertrouwensrelatie met onze reizigers telkens weer bijzondere privť maatreizen, geheel volgens wensen op gebied van tijd, stijl, inhoud, budget en voorbereiding. Onze reizen variŽren van privť rondreizen en safariīs tot luxe treinreizen, expeditiecruises in de poolgebieden tot perfecte stedentrips voor privť groepen.

BraziliŽ Op Maat | Beleef BraziliŽ op jouw manier !

Je droomt van een reis naar BraziliŽ. Je hebt op het internet al een berg aan informatie gevonden. Maar hoe zet je dat alles om in een droomreis die past bij jou? Naar welke gebieden ga je? En wat ga je daar doen? Hoe veilig is het? BraziliŽ Op Maat is een expert voor maatwerkreizen naar BraziliŽ en zet jouw persoonlijke wensen om in een passende reis.

Onyx Travel | Unieke kwaliteitsreizen

Op zoek naar een bijzondere en luxe rondreis? Dan bent u bij Onyx Travel aan het juiste adres, want bij ons staan persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en dienstverlening altijd voorop! En of u nu een groepsreis wilt maken of liever een individuele rondreis, ons wereldwijde aanbod biedt u eenvoudigweg de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Welkom in de wereld van Onyx Travel!

Blue-elephant | Vogel- en natuurreizen over de gehele wereld

Blue Elephant staat voor exclusief reizen met passie voor de natuur, waarbij kwaliteit, persoonlijk comfort, veiligheid en deel zijn van de natuur onlosmakelijk verbonden zijn. De vogel- en natuurreizen gaan naar alle windstreken van de aarde. U reist in kleine groepen van 4 tot 8 personen of op individuele basis. Culturele bijzonderheden worden indien het programma het toelaat meegenomen.

TravelPA | TravelPA luxe individuele reizen

TravelPA is niet zomaar een reisbureau of touroperator. Uw reis stellen wij voor u geheel op maat samen. Daarmee is uw reis 100% uniek. Heeft u al een concreet idee? Vertel het ons! Weet u nog niet waar u naar toe wilt? Wij brengen u graag op ideeŽn en geven u betrouwbaar advies. Welke reis of luxe vakantie u ook gaat maken, wij ontwerpen uw droomreis, familievakantie of rondreis van A to Z.