Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Heb jij je al ingeschreven voor de workshops?

Donderdag 01 februari 2018

Zoals jullie onder andere in de verschillende nieuwsbrieven hebben kunnen lezen, organiseert VvKR de komende maanden diverse workshops om ervoor te zorgen dat onze leden helemaal klaar zijn voor alle grote veranderingen die dit jaar in de wetgeving zullen plaatsvinden. We hebben al veel aanmeldingen gehad. Vergeet je niet aan te melden, want sommige dagen zitten al bijna vol. Een actueel overzicht van alle workshop data zijn te vinden op de pagaina van de Werkgroep K&O.

Daarnaast willen we hier meededelen dat we hebben besloten binnenkort de workshop voor de Wet op Privacy ook open te stellen voor niet-vvkr leden. Zij betalen uiteraard een ander en hoger bedrag voor deelname. 

Meer informatie over de workshop WET OP PRIVACY & workshop ALGEMENE REISVOORWAARDEN,  hier vind je onder andere informatie de kosten van de workshops. Aanmelden via info@vvkr.nl. Wacht niet te lang, want vol = vol. Er is op één dag ruimte voor maximaal 24 deelnemers. Vermeld dan in het onderwerp “Workshop + voorkeurs datum".

De Algemene Reisvoorwaarden kan je hier downloaden.

Het Handboek & Modellen Wet op Privacy kan je hier downloaden.

Nieuwsoverzicht