Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Heidedag 2018

Dinsdag 29 mei 2018

Op zaterdag 6 oktober organiseren we voor de derde keer een VvKR-inspiratiedag, ook wel bekend onder de naam "Heidedag".
 
We trekken ons die dag symbolisch terug op een "hutje op de hei". De hele dag zullen we op basis van verschillende thema’s de toekomst van de VVKR gezamenlijk bespreken. In totaal zullen de bestuursleden, enkele werkgroepleden en enkele algemene leden worden uitgenodigd, zodat we tot een groep van ronde de 20 personen komen. Lunch, diner zijn voor rekening van VVKR en reiskosten worden vergoed. Het exacte programma moet nog uitgewerkt worden, maar reken op de hele zaterdag vanaf 10:00 tot 21:00 uur.

Wil je meedenken over de missie en visie van de VvKR voor de komende jaren? Over de toegevoegde waarden en de voorwaarden voor het lidmaatschap van de VvKR? Over de eigen identiteit? En wil je meepraten over wat we onder kleinschaligheid en professionalisme verstaan? Meld je dan uiterlijk 28 mei aan bij info@vvkr.nl. Samen met het bestuur, de werkgroepen en leden willen we metongeveer 20 deelnemers, ergens in het midden van het land, een hele dag over deze onderwerpen praten. Inclusief lunch en diner. Heb je vragen? Bel dan Michel Lancee (Bestuurslid) op telnr 06-21281587 of mail naar info@vvkr.nl.

Nieuwsoverzicht