Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Masterclass Digitale Marketing

Woensdag 27 juni 2018

De Werkgroep B2B heeft speciaal voor VvKR-leden een korting bedongen voor de Masterclass Digitale Marketing voor de Reisindustrie bij NHTV op dinsdag 2 oktober. Lees hieronder hun aanbod:

 

Geachte VVKR-leden,

De meeste ondernemers zijn wel bekend met termen als SEO, big data, social media scans en analytics, maar weet u precies wat het is of wat u er mee zou kunnen doen?

NHTV Executive Education organiseert op de Academy for Tourism in Breda de Masterclass Digitale Marketing voor de Reisindustrie op dinsdag 2 oktober 2018

De Masterclass laat u allereerst kennis maken met verschillende soorten digitale data die bestaan en de manier waarop u deze kunt verzamelen. Daarnaast biedt de masterclass u praktische handvatten op het gebied van Search Engine Optimization, Social Media Scans en Google Analytics. Er wordt uitgelegd wat u met verschillende tools kunt en u gaat ook direct aan de slag met het toepassen van deze technologieën. U kunt de nieuwe opgedane kennis en vaardigheden dus direct gaan gebruiken in uw organisatie! 

VVKR-leden kunnen tegen een speciaal tarief meedoen aan deze masterclass en betalen geen €250,- maar €225,- (ex. BTW) per persoon voor de hele dag inclusief lunch, koffie en thee. 

Door het volgen van deze masterclass verkrijgt u:

  • Meer kennis over de diverse begrippen in digitale marketing;
  • Meer kennis over de werkende mechanismen achter verschillende digitale marketingmogelijkheden;
  • Concrete vaardigheden aangeleerd gekregen omtrent het verkrijgen van digitale data;
  • Concrete vaardigheden aangeleerd gekregen op het gebied van het verwerken en gebruiken van digitale data. 

 

Inschrijven? 

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Naast Digitale Marketing bieden wij nog veel meer opleidingen enkele voorbeelden zijn;  Microfinanciering voor Reisorganisaties,  Concept Ontwikkeling,  Customer Journey Optimalisatie,  Lean Travelmanagement Procurement in Travel Heeft u een andere opleidingsbehoefte? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet, Pieter Lever Sales- en Productmanager 

Nieuwsoverzicht