Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

African Touch Travel Adventures

Correspondentieadres

African Touch Travel Adventures
Philips Willemstraat 33 B
Rotterdam
Nederland

African Touch Travel Adventures

Wij verzorgen uw onvergetelijke Oost-Afrika rondreis!

Een reis naar Oost-Afrika is een prachtige ervaring die u niet snel zult vergeten. Dit deel van Afrika, met de landen Kenia, Tanzania, Oeganda en Rwanda, hebben zeer veel te bieden. Naast activiteiten als een jeep-, fiets- of wandelsafari, gorilla trekking en een expeditie naar de top van de Kilimanjaro, kunt u kennismaken met inheemse stammen (before they pass away) of heerlijk onthaasten op één van de tropische eilanden voor de kust.

Privé rondreizen
Het creëren van een unieke en onvergetelijke Afrika beleving, weg van het massa toerisme, dat is waar wij goed in zijn! We bieden reisprogramma’s aan die we geheel afstemmen op uw individuele wensen en budget. Van kampeersafari’s, actieve familie rondreizen en wandel- en fietstochten tot aan luxe fly-in safari’s, culinaire reizen naar Zanzibar en romantische honeymoons, alles is door ons te organiseren.

Groepsreizen
Daarnaast bieden we een aantal ‘specials’ aan, waaronder Maasai Bush Expedities te voet door de Afrikaanse wildernis en avontuurlijke off-road fietstochten. Deze reizen vinden plaats in kleine groepen en kunnen indien gewenst verlengd worden met een aantal dagen safari of verblijf aan de kust.

Ons deskundige African Touch team staat voor u klaar om uw onvergetelijke Afrika reis te realiseren!

Bezoek website


Terug