Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

African Touch

Correspondentieadres

African Touch
Rotterdam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15026

African Touch

Een reis naar Afrika is een ervaring die u niet snel zult vergeten. Naast een avontuurlijke safari, een gorilla trekking, expedities naar de top van de Kilimanjaro of een bezoek aan een inheemse stam, kunt u ook heerlijk wegdromen op 1 van de tropische eilanden aan de oost-kust zoals Zanzibar. Kleinschaligheid, respect voor natuur en cultuur en persoonlijk aandacht staan bij onze reizen centraal.

Buiten de gebaande paden!

Ontdek de prachtige nog ongerepte zuidelijke parken van Tanzania. Geniet van een 3-daagse geheel verzorgde Fly Inn Safari naar Selous Game Reserve met game drives, boot- en wandelsafari activiteiten.

Programma
Dag 1: U vliegt ’s ochtends vanaf Dar es Salaam of Zanzibar naar het uitgestrekte Selous Game Reserve, een van Afrika’s grootste beschermde wildreservaten. Bij aankomst wordt u vanaf de airstrip opgehaald en naar het kamp gebracht waar u de komende 2 nachten zult verblijven. Het kamp ligt op een schitterend lokatie aan de Rufiji Rivier, waar veel spartelende nijlpaarden u zullen verwelkomen. 
In de namiddag maakt u een bootsafari en terug bij het kamp geniet u van een mooie zonsondergang en een heerlijk diner onder de Afrikaanse sterrenhemel.
Dag 2: De volgende dag gaat u na het ontbijt het game reserve verkennen per jeep. U maakt diverse game drives en gaat op zoek naar olifanten, leeuwen, giraffe, apen en nog veel meer wild.  ‘s Avonds bij het kampvuur kunt u luisteren naar alle spannende dierengeluiden uit de omgeving.
Dag 3: Na een tweede nacht in de Afrikaanse bush, neemt een lokale gids u ‘s morgens vroeg mee de natuur in en maken jullie te voet een bush safari. Na terugkomst bij het kamp staat er een lekker ontbijt voor jullie klaar. Daarna is het helaas al weer tijd voor vertrek en staat het vliegtuig klaar om u mee te nemen naar een andere schitterende bestemming die Tanzania te bieden heeft! Zanzibar eiland, Kilimanjaro of de beroemde Serengeti bijvoorbeeld!

www.african-touch.nl
0614565558
info@african-touch.nl

Terug