Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

AlpenReizen.nl

Correspondentieadres

AlpenReizen.nl
Oostplein 420
Rotterdam
Nederland

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 18033
www.alpenreizen.nl
010-7670097
info@alpenreizen.nl

AlpenReizen.nl

AlpenReizen, de naam zegt het al, is dè specialist voor vakanties naar de Alpen. Vanuit onze liefde voor de bergen is het onze missie om iedereen een onvergetelijke vakantie te laten beleven in de Alpen. Met onze jarenlange ervaring, kennis van de bestemmingen, mogelijkheden ter plaatse én niet in de laatste plaats de nauwe banden met onze lokale samenwerkingspartners, beschikken we over een veelzijdig aanbod en legio mogelijkheden voor een unieke vakantie in de bergen.

Zie je jezelf al zitten op een zonnig terras, met een mooie Grüner Veltliner en een onbetaalbaar uitzicht op de omliggende bergen? Of ben je iemand die meer van een actieve of zelfs avontuurlijke vakantie houdt? Of wat dacht je van de combinatie? Laat je inspireren op onze website, waar we een selectie aan mogelijkheden tonen voor vakanties in de Alpen, zowel in de zomer als in de winter. Je vindt er volop mogelijkheden voor zomervakanties en wintersportvakanties in Oostenrijk, Italië en Zwitserland, maar ook in de Zuid-Duitsland en de Julische Alpen in Slovenië.

Heb je specifieke wensen? Dan stellen wij met veel plezier een mooie reis op maat samen voor jou, je familie, bedrijf of vereniging. Van een huttentocht, meerdaagse trail, actieve zomervakantie of wintersportvakantie, tot een meerdaagse zomer- of wintersport pakketreis op maat. We kunnen alles voor je regelen: van vervoer, verblijf, activiteiten en transfers tot materiaalhuur en skipassen.

Of je nu een first-timer bent, of een doorgewinterde bergliefhebber, wij verzorgen jouw Alpenvakantie tot in de puntjes!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug