Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Amazing African Trips

Correspondentieadres

Amazing African Trips
Igor Strawinskystraat 84
Zaandijk
Nederland

Amazing African Trips

Amazing African Trips is een kleine reisorganisatie gespecialiseerd in begeleide en self-drive maatwerk reizen in Oostelijk Afrika. Dankzij ons groot netwerk van lokale partners zorgen wij dat uw vakantie zonder zorgen verloopt. Met onze passie voor Afrika, samen met de kennis, ervaring en persoonlijk contact stellen wij samen met jou je droomreis in Oost-Afrika samen. 

Je kunt bij Amazing African Trips terecht voor safari reizen op maat, self-drive reizen in Uganda, Rwanda en Tanzania, individuele rondreizen (privéauto met chauffeur), gorilla en chimpansee trekking in Uganda, het beklimmen van de Kilimanjaro in Tanzania, een trekking door de Rwenzori Mountains in Uganda, cultuur snuiven in verrassend Ethiopië, een paar dagen uitrusten op het strand in Kenia of een verlenging van de vakantie op Zanzibar. 

Of je onbezorgd begeleid, individueel of in een klein groepje wilt reizen of juist zelfstandig op pad wilt met een 4x4 huurauto (en eventueel een daktent), maar wel met een goed routeadvies, Amazing African Trips kan je helpen de ideale reis voor jou en je gezin samen te stellen.

Bent u op zoek naar cultuur, natuur, geschiedenis of avontuur? Amazing African Trips kan het voor u waarmaken. Wij zijn verliefd op Afrika en willen niet anders dan het beste advies aan je te geven om jouw droomreis waar te kunnen maken. 

Hopelijk verlies je net als ons je hart aan ongelooflijk Afrika!

Neem rustig een kijkje op onze website en mogelijk tot snel!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug